BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,60
ALTIN 2.384,58
HABER /  MAGAZİN

Şahan'ı o sözlerine pişman ettiler!

Artvin'de Kafkasör Yaylası bölgesindeki maden faaliyetlerine tepki gösteren eylemciler ile polis arasında bir kez daha çatışma çıktı. Bu arada Şahan Gökbakar, Instagram hesabından eylemcilere destek verdi.

Abone ol

ARTVİN'de Kafkasör Yaylası bölgesindeki maden gerginliği sürüyor. Cerattepe'ye çıkmak isteyen yaklaşık 2 bin kişiye polis biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, Cerattepe eylemcilerine sosyal medyadan destek verdi. Gökbakar'ın paylaşımı bazı takipçilerinin tepkilerine neden oldu.

Artvin'de Kafkasör Yaylası bölgesindeki madencilik faaliyetlerini protesto için gerçekleştirilen eylemler devam ediyor. Gerçekleştirilen eylemlere ünlü komedyen Şahan Gökbakar da destek verdi.

"Artvin'in üstü altın'dan daha değerlidir " yazılı bir pankartın fotoğrafını paylaşan Gökbakar " Artvin halkının haklı mücadelesini sonuna kadar destekliyorum" yazdı.

BAZI TAKİPÇİLERİ TEPKİ GÖSTERDİ: MESELE MADEN DEĞİL 

Gökbakar'ın Instagram hesabından bu sözleri paylaşması üzerine bazı takipçileri ünlü sanatçıya tepki gösterdi. Gökbakar, Artvin'de yaşananları Gezi benzeri bir yapılanma tarafından gerçekleştirildiği yönündeki eleştirilere sert tepki gösterdi. İşte o sözler;

 "Asagıya yazılan bazı yorumları Allaha havale ediyorum. Benim kim oldugum, neyi destekledigim cok bellidir. Herkes susarken ben bu devlet asker polisi destekleyen mesajlar yazdım. O nedenle boş laf kalabalığı yapmasın bazıları. maden tabiki çıkarılsın ama o yöre halkını kimse rahatsız etmeden yapılsın bu iş. Lafınızı bilin akıllı konuşun..."

İŞTE O TEPKİLER

- Senin filmini izleyen ne olsun bundan sonra Sahan

- Artvin Cizre'dir Cizre Artvin'dir diye resimler paylaşılıyor ayrıca maksat ağaç olsa neden 40 50 ağaç kesip polise barikat yapılsın

- Osman Pazarlama diye kendini pazarlamıssin senin filmine s... sanada şeref...

- Yanlış yapıyosun.!! Yalovada ağaç katliamı yapılır ama şimdi bas bas bağıranlar o zaman üç maymunu oynarlar.!! İzmir belediyesi fuar alanını genişletmek için bir dünya ağaç keser sesiniz çıkmaz..!! Dürüst ve gerçekten duyarlı olduğunuza inanmak zor.!! Öyleyim derseniz bende derim ki ; bu yazdıklarım olurken sizden hiç ses duymadım.!!

Ünlü sanatçı, hem eylemcilere destek veren takipçilerine hem de onları eleştirenleri bir türlü memnun edemeyince çareyi bu paylaşımı yapmakta buldu.