BIST 9.534
DOLAR 32,48
EURO 34,55
ALTIN 2.475,36
HABER /  MAGAZİN

Şahan Gökbakar oğluna bakın ne isim koydu?

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın oğlu oldu. Geçtiğimiz günlerde oğlunun küvezde fotoğrafını paylaşan Şahan Gökbakar oğluna bakın ne isim koydu.

Abone ol

Babalık heyecanını yaşayan ünlü oyuncu Şahan Gökbakar birkaç gün önce moda tasarımcısı ve oyuncu olan Selin Ortaçlı'dan olan oğluna isim koydu.

İsim bulma konusunda oldukça zorlanan ikili, Deniz Efe isminde karar kıldı.

Yakın çevresine, “Çocuğa isim bulmak ne kadar zormuş” diye yakınan ünlü komedyen isim belirlenir belirlenmez oğlunun kimliğini çıkarttı.

BABA OLDUĞUNU İNSTAGRAMDAN DUYURMUŞTU

Oğlunun küvezde bir fotoğrafını paylaşan Şahan Gökbakar, duygularını Instagram hesabından böyle ifade etti:

Veeeeee BABA oldum... Ne kadar sevgim varsa kalbimde evlat için. hepsi senin olsun oğlum! Hayatımızın bir ömür boyu sürecek en özel filminde sağlıkla huzurla yer almak nasip olsun seninle beraber oğlum. Bildiklerimi ben sana ögreteyim bilemediklerimi de sen bana yaşat. Anneni hiç üzme, bana bu mutluluğu yaşatan kadındır o, canımdır. Senin kadar onu da sevdiğimi unutma:) Her daim yanımda olan, bana güç kuvvet veren, gururların, başarıların en büyüklerini yaşatan tüm sevenlerimin duaları ve yürekten sevgileri senin de üzerine olsun! Allah tüm evlatlarımızı bizlere bağışlasın...