BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,81
ALTIN 2.427,35
HABER /  GÜNCEL

Sağlıklı yaşam Gazelle'ye koştular

Türkiye’nin en büyük yoga topluluklarından Yoga Academy geçtiğimiz hafta sonu soluğu Gazelle Resort&SPA’da aldı

Abone ol

Türkiye’nin en büyük yoga topluluklarından Yoga Academy geçtiğimiz hafta sonu Bolu’da bir meşe ormanı içinde, doğanın tam ortasında yer alan Gazelle Resort&SPA’daydı. Yoga yaparak günlük yaşamlarının sıkıntı ve stresinden kurtulan kişiler, doğanın tam da içinde yer alan otelde bütün gün eğitimlere katıldılar.

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YOGA YAPTILAR

İki günlük kampta yoga ile ilgili hem teorik hem pratik dersler, yoga üstadı Paramahamsa Yogaçarya Maha Yogi Akif Manaf yönetiminde düzenlendi. 150 dönümlük meşe ormanının içinde sağlıklı yaşam için yoga yaptılar. Gündüz güneşin enerjisiyle bütünleşmek için saat 07:00’de tüm yogacılar ormanın içinde hazır bekliyordu.

Yaklaşık 200 kişiden oluşan yoga kampına Yoga Academy’nin dünyadaki birçok şubesinden çok sayıda katılımcı vardı. Katılımcılar:

Etiler, Kadıköy, Nişantaşı, Bahçeşehir, Cumhuriyetköy, Beşiktaş, Çiftehavuzlar, Çayyolu, G.O.P, Çankaya, Kentpark, Karşıyaka, Çeşme, Alsancak, Alaçatı, Bornova, Güzelyalı, Bursa, Yalova, Bodrum1, Bodrum2, Ayvalık, Antalya, Antalya2, Datça, Aydın, Kuşadası, İzmit, Manisa, Adana, Muğla, Mersin, Denizli, K.K.T.C., Azerbeycan, A.B.D., Fransa, Almanya, İspanya, Bahreyn, Türkmenistan, Kore, Bulgaristan

YOGA NEDİR?

Yoga, kaynağı Hindistan’a dayanan bedensel, zihinsel ve spiritüel bir disiplindir. Yogada amaç, bedensel ve zihinsel terapiyle iç huzurun sağlanmasıdır. Nefes teknikleri sayesinde gerginliklerden kurtulmaya yardımcı olan yoga sistemi günümüzün en popüler terapi yöntemlerinden biridir. Meditatif yöntemlerin kullanımının yanısıra kişisel gelişimle de ilgili olan yoga sistemi hem teorik hem pratik derslerle öğrenilmelidir. Yoga, maddi dünyadan arınıp pozitif enerji ile manevi dünyaya dönmeyi esas alır. Yogayla kişiler farkındalık kazanır ve evrenle uyum içine girer.

Yoga; kişinin iç huzura kavuşarak, bedenen ve zihnen sağlıklı, zinde bir yaşama kavuşmasını sağlıyor…