BIST 10.209
DOLAR 32,40
EURO 34,81
ALTIN 2.403,41
HABER /  GÜNCEL

Sağlık Müdürüne silahlı saldırı

Şırnak İl Sağlık Müdür Vekili Muhsin Hayyam Elçi, makamında tartıştığı eczacı Murat Çerçel'in silahlı saldırına uğradı.

Abone ol

Şırnak'ta başkasına ait diploma ile eczane işletmeciliği yapan Murat Çerçel'in eczanesinde Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı denetimlerde eksikler olduğu belirlendi.

İddiaya göre ekipler Çerçel'e cezai işlem uyguladı. Ceza üzerine Çerçel, bugün saat 13.00 sıralarında Şırnak Barosu Başkanı Nuşirevan Elçi'nin de ağabeyi olan İl Sağlık Müdür Vekili doktor Muhsin Hayyam Elçi'nin makamına gitti.

Çerçel, Elçi ile bir süre tartıştıktan sonra üzerinde taşıdığı tabancasın çıkarıp, kendi başına dayayarak, "Siz beni bitireceksiniz" dedikten sonra tabancayı Elçi'ye doğru yöneltip önce bacaklarına 2 el, ardındanda havaya 2 el olmak üzere 4 el ateş etti.

Sıkılan kurşanlar Elçi'ye isabet etmedi.

Silah sesleri üzerine odaya giren Sağlık Müdürlüğü çalışanları Çerçel'i etkisiz hale getirdi. Bu sırada bir fırsatnı bulup kaçan Çerçel, daha sonra polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Kardeşi silahlı saldırıya uğrayan Şırnak Barosu Başkanı Nuşirevan Elçi, saldırıya üzüldüğünü belirterek, "Ancak kentte çok sayıda başkasından kiralanan diploma ile eczane işletmeciliği yapıyor. Bu da zaman zaman sorunlara neden oluyor" dedi.