BIST 10.092
DOLAR 32,35
EURO 34,66
ALTIN 2.409,15
HABER /  SPOR

Sağlamdan iddialı sözler

Beşiktaş Teknik Direktörü Sağlam, maçı kazanmak istediklerini söyledi

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'nda umutlarını kalan 2 maça taşımak için yarınki Liverpool maçından iyi sonuçla ayrılmaları gerektiğini söyledi.

Sağlam, Liverpool maçının oynanacağı Anfield Road Stadı'nda futbolculardan Koray Avcı ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, yarın gruplarındaki önemli maçlardan birine çıkacaklarını belirterek, ''Gruptan çıkma adına belki tam anlamıyla geleceğimizi şekillendirmeyecek ama önemli ölçüde belirleyici olacak bir maça çıkacağız. Umutlarımızı kalan 2 maça taşımak için yarınki maçtan iyi bir sonuçla ayrılmamız gerekiyor'' şeklinde konuştu. 

Sadece savunma yapmayacağız

Çok önemli bir takımla oynayacaklarını kaydeden Sağlam, şöyle konuştu:

''Önemli yıldızlarının çokça olduğu bir takımla oynayacağız. 15 gün önce Liverpool'a karşı nasıl oynanacağını, nasıl kazanılacağını bizim çocuklarımız çok iyi gösterdi. Yarın 15 gün önce yaptığımızı tekrarlamak isteyeceğiz. Liverpool karşısında sadece savunarak, 90 dakikanın bitmeyeceğini iyi biliyoruz.''

Oyuncularıma inanıyorum

Sağlam, takımdaki eksik futbolcular için, ''Önemli oyuncularımız eksik ama bizim takımımızdaki her futbolcu bizim için önemlidir. Her futbolcudan yararlanmaya çalıştık. Oynamayacakların yerine görev alacakların da en iyi şekilde oynayacaklarını biliyorum ve oyuncularıma güveniyorum'' yorumunu yaptı.

Koray'dan iddialı açıklamalar

 Koray Avcı ise yarın çok önemli bir maça çıkacaklarını ifade ederek, ''Nasıl puan alacağımızı biliyoruz. Yarın yine aynı mutluluğu yaşatmak istiyoruz'' dedi.

Türkiye Ligi'nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarına oranla daha stresli olduğunu kaydeden Koray, Anfield Stadı'nın atmosferi ile ilgili olarak da ''İnönü'de her zaman ateşli taraftar karşısında oynuyoruz. Kariyerimiz için önemli bir maç oynayacağız. Hiçbir bahane bulmadan yarın elimizden geleni yapacağız. Her futbolcu için kalabalık seyirci önünde oynamak avantajdır'' diye konuştu.

Bu arada teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve Koray Avcı, basın mensuplarının isteği üzerine Anfield Road Stadı'ndaki Liverpool'un daha önce kazandığı Avrupa Şampiyonlar Ligi kupası önünde poz verdi.