BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Küsme gibi bir lüksümüz yok

Fenerbahçeli futbolcu Yasin Çakmak, formayı kapacağı günü beklediğini söyledi

Abone ol

Fenerbahçeli futbolcu Yasin Çakmak, zaman zaman kadroda yer alamamasından olumsuz etkilenmediğini, Fenerbahçeli bir futbolcu olarak küsme gibi bir lükslerinin bulunmadığını söyledi.

Yasin, antrenman öncesi FBTV'ye yaptığı açıklamada, tüm takım arkadaşlarının da aynı durum ve bilinçte olduğunu, sorumluluk verildiğinde, gereğini en iyi şekilde yerine getirmeyi görev edindiklerini belirterek, ''Profesyoneliz. Küsmek gibi bir lüksümüz yok. Fenerbahçe'nin geniş bir kadrosu var. Hepimize sıra geliyor'' dedi.

Beşiktaş maçından önce bir çıkış yakaladıklarını, derbi karşılaşmasından galibiyetle ayrılmalarının da beklenen bir şey olduğunu dile getiren Yasin, ''Bu çıkışımız sürecek. PSV Eindhoven maçı da düşündüğümüz gibi olacak. Şimdiden çok iyi motive olduk. Bu maçın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Alacağımız bir galibiyet bizi çok önemli yerlere getirecek. Çarşamba günü Fenerbahçe camiasını mutlu edecek bir sonuçla sahadan ayrılacağız'' diye konuştu.

Yasin, Şampiyonlar Ligi'ndeki PSV Eindhoven maçında taraftarlardan destek isterken, şunları kaydetti: ''Sahada yorgun olduğumuz anlarda bile, verdikleri destekle insanın tüm yorgunluğunu alıyorlar. Taraftarımız maçta sabırlı olsun. Ne olursa olsun, hangi sonuç olursa olsun, taraftarımız sabırlı olmalı. 90 dakika sabır göstermeli ve desteğini bizden hiç çekmemeli. Böyle olursa, sevinen taraf biz oluruz.''