BIST 10.843
DOLAR 32,21
EURO 34,99
ALTIN 2.441,30
HABER /  SPOR

Sağlamdan Higuain sözü

Beşiktaş Teknik Direktörü Sağlam Higuain transferinin bitmek üzere olduğunu söyledi

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Arjantinli futbolcu Federico Higuain ile görüşmelerin devam ettiğini belirterek, ''Higuain transferi bugün, yarın bitecek inşallah'' dedi.

Memorial 11 Altın Adam Yarışması'nda yılın altın antrenörü olarak seçilen Sağlam, ödül töreninden sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Higuain'in transferinin tam anlamıyla sona ermediğini belirterek, ''Yöneticilerimiz İspanya'ya bu transferi bitirmeye gittiler. Transfer bittikten sonra oyuncu ile birlikte Türkiye'ye gelmeleri gibi bir planımız var. Şu an herhangi bir aksilik ve problem yok. Bugün, yarın bu iş bitecek inşallah'' diye konuştu.

Genç teknik adam, Higuain'in çabuk bir oyuncu olduğunu ifade ederek, ''Bizim ön tarafta bulunan oyuncularımızın barındırdığı özelliklerin dışında zaman zaman ihtiyacımız olan özelliklere sahip bir oyuncu. İnşallah bu oyuncuyu kadromuza katarız. O da Beşiktaş için hayırlı olur'' dedi. 

Beklentilerin büyüklüğünü biliyorum

Ertuğrul Sağlam, aldığı yılın antrenörü ödülünün geçen sezon Kayserispor'da gösterdiği başarının ürünü olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''Bu ödül bana insanların gösterdiği sevgi ve ilginin gururunu verirken, diğer taraftan da sorumluluk yüklüyor. Daha fazla çalışmamız gerektiğini bize tekrar hatırlatıyor. Biz de sorumluluğumuzun bilincinde olarak, elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. İnşallah geçtiğimiz sezon Kayserispor'da gösterdiğimiz başarıyı bu sezon Beşiktaş'ta da tekrarlarız. Bu ödülleri bundan sonraki dönemlerde de almak istiyoruz. Beklentilerin çok büyük olduğunu biliyorum. Bu beklentilere cevap verecek kalite ve kararlıkta olduğumuz için Allah bizi utandırmayacaktır.''