BIST 10.793
DOLAR 32,19
EURO 34,94
ALTIN 2.426,85
HABER /  SPOR

Altın Adamlar ödüllerini aldı

Memorial 11. Altın Adam Yarışması'nda birinci olanlar ödüllerine kavuştu

Abone ol

Memorial 11. Altın Adam Yarışması'nda geride kalan 2006-2007 sezonu sonunda yılın altın adamları olarak seçilen futbolcular ile yılın altın yöneticisi, altın antrenörü ve altın hakemi düzenlenen törenle ödüllerine kavuştu.

Kalyon Otel'deki ödül töreninde hazır bulunan altın futbolcular Serdar Kulbilge, Gökhan Zan, Servet Çetin, İbrahim Üzülmez, Koray Avcı, Tuncay Şanlı ve Gökhan Ünal ödüllerini aldı Törende yer almayan Yusuf Şimşek'in ödülünü Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar alırken, Önder Turacı ve Alex de Souza'nın ödüllerinin ise daha sonra kendilerine ulaştırılacağı belirtildi.

Yılın en başarılı yöneticisi Futbol Federasyonu Başdanışmanı ve AR-PEG Genel Koordinatörü Gündüz Tekin Onay, yılın altın antrenörü Ertuğrul Sağlam ile yılın altın hakemi seçilen Fırat Aydınus da törende hazır bulunarak ödüllerini aldılar.

Altın adamlar ödüllerini İstanbul Vali Yardımcısı Ergun Güngör ile jüri üyelerinden alırken, tören öncesi gerçekleştirilen çekilişle bazı basın mensuplarına çeşitli ödüller verildi.