BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Bursasporda mutlu son

Bursaspor'da çıkan yönetim krizi, yapılan toplantıda çözüldü..

Abone ol

Bursaspor'da Başkan Ali Karasu'nun "İkinci Başkan Osman Çelik'in görevden alınmasını yönetime sunacağım" açıklamasının ardından gerilen hava, bu akşamki yönetim kurulu toplantısıyla tatlıya bağlandı.

Bursaspor yönetimi bu akşam Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde yaklaşık 3 saat süren bir toplantı yaptı. Başkan Ali Karasu'nun ikinci başkan Osman Çelik'in görevden alınmasına ilişkin teklifi, yönetim kurulu üyelerince uygun görülmedi.

Toplantının ardından tesislere gelen Osman Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, yönetim kurulundaki arkadaşlarının göreve kendisiyle birlikte devam etme kararı aldığını söyledi.

Başkan Ali Karasu ile hiçbir sorunun olmadığını kaydeden Çelik, "Bu açıklamanın Galatasaray yenilgisinin ardından yapılmasını strese bağlıyorum. Benim başkan ve yönetimle herhangi bir sorunum yok. Kendisini 30 yıldır tanıyorum. Toplantıya da konu benimle ilgili olduğu için ve kararın daha rahat verilebilmesi için katılmadım. Yapılan toplantıda tüm arkadaşlar oylamayla benimle çalışma kararı almışlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Burada başarı ne yönetime ne de taraftara yazılır, başarı Bursaspor'a yazılır. Hedefimiz artık şampiyonluk. Mevcut yönetimle 2008 Mayıs ayına kadar devam ediyoruz" diye konuştu.

Çelik, başkan Karasu'nun tesislerden erken ayrıldığının anımsatılması üzerine, "Yeni ameliyat oldu. İlaç alması gerekiyor. Bunun altında art niyet aramayın" dedi.