BIST 10.503
DOLAR 32,29
EURO 35,04
ALTIN 2.474,27
HABER /  GÜNCEL

Sağlam'dan futbolculara sus emri

Bursaspor şampiyonluğa doğru emin adımlarla ilerliyor. Ertuğrul Sağlam talebelerine talimat verdi.

Abone ol

Bursasporlu futbolculardan Ozan İpek, Volkan Şen ve İsa Bağcı, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın kendilerine şampiyonluğu konuşmayı yasakladığını söyledi.

Volkan Şen, şampiyonluk yolunda kendilerine nazar değmesini istemediklerini söyledi. Koç İlköğretimokulu'nda düzenlenen panele katılan futbolcular, öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektiren futbolcular, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Futbolcuları, sordukları birbiriden zor sorularla terleten gençler, imza almayı da ihmal etmedi.

Öğrecilerin şampiyonluk konusundaki soruları karşısında zor olar yaşayan yeşil-beyazlı futbolcular, bu konuda teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın konuşma yasağı getirdiğini söylediler.

NAZAR DEĞSİN İSTEMİYORUZ

Bir öğrencinin "Şampiyon olacak mısınız?" şeklindeki sorusuna Volkan Şen, "Bunu cevaplamak çok zor. Hocamızdan yasak geldi. Bunu konuşmak istemiyoruz. Nazar değsin istemiyoruz." yanıtını verdi.
Şampiyonluk yolunda kendileıriıne güvendikleırini belirten Volkaın, "Sezon başında koyduğumuz hedefimizde, güveni boşa çıkarmadan isteğimizi aldık. Şuan ikinci sıradayız. Gizli lideriz. Güveninizi boşa çıkarmadık."

"BİRLİK BERABERLİK OLUNCA BAŞARI GELİYOR"

Bir soru üzerine milli takıma seçilmelerini de değerlendiren Volkan, "Çok güzel bir duygu. İnşallah Ozan ve benim gibi diğer arkadaşlarımız da şans bulur. İnşallah hem takımımızdan da birkaç kişiyi görürüz Milli Takım'da." diye konuştu. Volkan, bir öğrecinin, "Bu seneki performasısı neye borçlusunuz?" şeklindeki sorusuna ise şu cevabı verdi:
"Birlik beraberliğe borçluyuz. Yola çıkmadan kendimize bir hedef koyduk ve bunun için çalıştık. Şuan bu hedefin içindeyiz. Futbolcularla çok güzel bir diyaloğumuz var. Birlik beraberlik olunca başarı da geliyor."

FUTBOLCULAR PARALARINI HAK EDİYOR"

Bir öğretmenin, Volkan Şen'e "Bütün dünyada, sanatçıların, futbolcuların aldıkları ücretler konuşulmuştur. Bizler devlet memuruyuz, aldığımız rakamlar çok farklı. Sizce, futbolcuların aldıkları ücretler, sizleri tatmin ediyor mu, fazla mı az mı, neden spekülasyon oluyor?" şeklindeki sorusuna ise genç yıldız şu karşılığı verdi:

"Her işin bir zorluğu var. Biz sahayı çıkınca yaşadığımız olaylar, saha dışında yaşadığımız olaylar, çok zor bir iş yapıyoruz. Aldığımız parayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Önemli olan ne kadar hak ettiğiniz. Herkes bir meslek seçiyor. Sizler öğretmen olursunuz, başkaları başka mesleği seçer. Biz de bu mesleği seçtik. Burdan kazandığımız paralar da bizim hak ettiğimiz paralar."

SERCAN'I ALACAKLARSA BİÇİLEN FİYATI VERMELİLER"

Volkan, en beğendiği futbolcunun ise Cristiano Ronaldo olduğunu kaydetti. Bir öğrencinin, "Tabata 9 milyon Euro'ya gitti. Sercan'a 10 milyon Euro vermediler. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?" şeklindeki sorusuna ise Volkan Şen, "Sercan'a 15 milyon Euro isteniyorsa bu normal kalitesi ortada. Eğer Sercan'ı, Ozanı, ya da başkasını alacaksanız, biçilen fiyatı verip almak zorundalar. Başka alternatif yok." yanıtını verdi.

"MANİSASPOR'U DA YENERİZ"
Volkan, pazar günü karşılaşacakları Manisaspor maçıyla ilgili olarak ise şu yorumu yaptı: "Manisaspor maçında sakatlğım nedeniyle oynayamayacağım. Benim için üzücü bir olay. İnanıyorum ki hiç bir engele takılmayacağız. Ne Galatasaray, ne Beşikaş hiçbiri önemli değil. Büyük küçük fark etmiyor. Hepsini kazanmamız gerekiyor. İnşallah bu haftada kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz."
Genç oyuncu Ozan İpek ise, "Yabancı futbolculara fazla para ve değer veriliyor, 6 artı 2 kuralı var ne düşünüyorsunuz?" şeklindeki soruya şu karşılığı verdi:
"Alt yapıdan yetişen gençler izin bu kural bir engel ama bunu aşmak elimizde. Ben başaracağım diyorsanız, bu yeteneği hırsı kendinizde görüyorsanız başarırsınız."

"MİLLİ TAKIMIN BAŞINA GENÇLERE ÖNEM VEREN BİRİ GETİRİLDİ"
Ozan, "Milli takma yabancı teknik direktör getirilmesinin faydaları yada zararları nelerdir?" şeklindeki soruya ise, "Başımıza çok tecrübeli bir hoca getirildi. İsmini kariyerini herkes biliyor. Fatih hocadan sonra yerini doldurabilecek bir hoca. Geçlere önem veren, oynatabilen bir teknik direktör. Bizim için büyük avantaj." şeklinde cevap verdi.
Bir öğrencinin sorusu üzerine Diyarbakır maçında yaşananları da değerlendiren Ozan, "2,5 sene Batmanda oynadım ve bu olayları çok yaşadım. Takımımız çok ürktü. Ürkülmeyecek gibi değildi. Ama geçti. Umarım bundan ders çıkarırlar ve bir daha tekrar olmaz." karşılığını verdi.
İsa Bağcı da bir öğrencinin sorusu üzerine, yenildiklerinde yaşadıklarını şöyle anlattı: "Yenilgiden sonra hesaplarımız karıştığı için üzülüyoruz, ama toparlanma sürecini atlatıp iyi sonuçlar elde etmeye başlayınca bu moral bozukluğu gidiyor."