BIST 9.973
DOLAR 32,38
EURO 34,73
ALTIN 2.427,33
HABER /  DÜNYA

Sağlam’dan anlamlı ziyaret

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Eskişehir’de down sendromlu çocukların çalıştığı bir kafeyi ziyaret etti.<br/>Tepebaşı Beled...

Abone ol

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Eskişehir’de down sendromlu çocukların çalıştığı bir kafeyi ziyaret etti.
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile birlikte belediyenin soysal sorumluluk projeleri arasında yer alan Gökkuşağı Kafe’yi gezen Sağlam, down sendromlu çocukların sosyal yaşama kazandırılmaları için yapılan Gökkuşağı Kafe’yi herkesin görmesi ve buraya destek olması gerektiğini söyledi. Sağlam, ziyareti esnasında down sendromlu çalışanlara hatıra fotoğrafı da çektirerek, “Gökkuşağı Kafe bizim için artık uğrak noktalarımızdan biri olacak. Basın toplantılarımız ve çeşitli vesileler ile burada arkadaşlarımızla bir araya geleceğiz” dedi.

’’KENDİSİNİ AĞIRLAMAKTAN DOLAYI MUTLUYUZ’’
Başkan Ataç ise, Teknik Direktör Sağlam’ı ağırlamaktan ötürü mutlu olduklarını ifade ederek, “Hocamızla zaman zaman bir araya gelerek kendisine projelerimizi tanıtıyoruz. Ertuğrul Sağlam hocamız Gökkuşağı Kafe’yi görmek istedi. Bu vesile ile kendisini ağırlamaktan dolayı mutluyuz” diye konuştu.
(İHA)