BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,64
ALTIN 2.413,22
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Safranbolulu itfaiyecilere eğitim

Safranbolu Belediyesi itfaiye personeli İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyecilik uzmanları tarafından eğitim alıyor.

Abone ol

Karabük'ün Safranbolu ilçesi belediyesi itfaiye personeli İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyecilik uzmanları tarafından eğitim almaya başladı.

Safranbolu ilçesinde yaşanan yangınlar nedeniyle başlatılan eğitimde ayrıca tescilli binalarda incelenecek. Eğitimler Kimya Mühendisi olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde İtfaiye Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Araştırma, Planlama ve Koordinasyon Amiri Abdurrahman İnce tarafından veriliyor. Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'un da katıldığı seminerde konuşan Abdurrahman İnce, “Safranbolu İtfaiyesi ile işbirliğimiz devam etmekte, birinci basamak eğitimlerimiz verilmiş ve şimdi ise kurtarma ekipmanlarımız tamamlanıyor. Bu yangınların çıkmasıyla yangın çıkış sebeplerinin araştırılması konusunu da ekledik.

Bu eğitim işbirliğimiz ile Safranbolu itfaiyemizin imkanlarının daha da güçlendirilmesi için çok önemli katkılar sağlamış olduk. Mevcut çalışmaları incelediğimizde vasatın çok daha üzerinde tecrübeli itfaiyecilerimizin olayları çok daha iyi değerlendirdiklerini görmekteyiz.

Buna ilave olarak gerek yangınların önlenmesinde ve çıkış sebeplerinin anlaşılması konusunda ciddi gayretler söz konusu. Bu katkılardan sonra Safranbolu itfaiyemizin çok daha iyi durumda olacağına inanıyoruz” dedi.