BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,56
HABER /  GÜNCEL

Saffet Susiç'e Galatasaray çelmesi

Konyaspor Teknik Direktörü Susic, sözleşmesini yenilememesinin sebebinin G.Saray yönetimi ile yaptığı görüşmeler olduğunu söyledi.

Abone ol

İlk yarının son haftalarında Konyaspor'la sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Safet Susic, lig bitmesine karşın anlaşmasını yenilemeyince tepki çekmişti. Basın toplantılarında çok küçük bir pürüz yüzünden anlaşma yenilemediğini savunan Boşnak çalıştırıcı, bunun altında Galatasaray ile sürdürdüğü görüşmeler olduğunu kabul etti. Doğan Haber Ajansının sorularını yanıtlayan Susic, yaklaşık bir aydır Galatasaray yönetimi ile görüştüğünü belirterek, “Sarı kırmızılı yönetim ile ilk defa bir ay önce görüştüm. Bundan sonraki süreçte de bazı yöneticilerle sık sık görüşmeye devam ettim. Ben yöneticilerin ciddi oldaklarını sanıyordum. Konyaspor yönetimine de Galatasaray ile görüşme yaptığımı ve bu yüzden sözleşme yenilemediğimi söyledim'' dedi.

GALATASARAY'I BEKLERKEN
KONYASPOR'DAN DA OLDU

Galatasaray ile olan görüşmeleri nedeniyle Konyaspor yönetimine net bir cevap vermeyen vermeyen Susiç, sarı kırmızılıların Belçikalı teknik adam Gerets ile prensipte anlaşması üzerine yeşil beyazlılardan da oldu. Galatasaray yönetiminin kendisiyle görüşmelerine rağmen Gerets ile anlaşması konusunda yorum yapmaktan kaçınan Boşnak çalıştırıcı, “Galatasaray'ın Gerets ile prensipte anlaşmasına söylenecek bir kelime bulamıyorum. Ancak Galatasaray'a yeni sezonda ve UEFA kupasında başarılar diliyorum. İnşallah teknik direktör konusunda iyi bir seçim yapmışlardır'' diye konuştu.

KONYASPOR'U BAŞARILI YAPTIM

Konyaspor ile anlaşırken sadece takımın daha iyi oynayacağını ve üst sıralara tırmanacağı sözünü verdiğini kaydeden Susic, şunları söyledi:

“Öncelikle Konya halkına, Konyaspor yönetimine ve futbolculara beni içlerinden birisi gibi kabul ettikleri için teşekkür ediyorum. Bunu hiçbir zaman unutmayacağım. Teknik direktörlük görevine geldiğimde takımın daha iyi duruma geleceğinden başka söz vermemiştim. Bu sözümüde tuttuğuma inanıyorum. Zira Konyaspor, ligi 8. olarak tamamladı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.'' Konyaspor'un kaliteli futbolculardan kurulu bir kadrosu olduğunu da altını çizen Susic, transfer döneminde yapılacak bir kaç iyi transferle yeşil beyazlıların önümüzdeki sezon ligin iddialı takımlarından birisi olabileceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: www.milliyet.com.tr

Ata