BIST 9.555
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.476,21
HABER /  MAGAZİN

Şafak Sezer delirmedim dedi ve her şeyi anlattı!

Şafak Sezer'in sinir krizi geçirip hastaneye kaldırılması magazin basınına bomba gibi düştü ve yankıları hala devam ediyor. Şafak Sezer ise dün kameralar karşısına geçti ve sağlık durumu hakkında ilk kez konuştu.

Abone ol

Şafak Sezer'in sağlık durumu ve son hali nasıl sorusunun cevabı oyuncu Şafak Sezer'den geldi. Günler sonra kameralar karşısına geçen Şafak Sezer sağlık durumu hakkında merak edilenleri cevapladı.

20 Nisan'da İstanbul'daki evinde sinir krizi geçrimiş, özel bir hastaneye kaldırılan oyuncu ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edilmişti. Doktorların tedavi sürecini uzatmasına rağmen hastaneden kaçmaya çalıştığı yönündeki haberlerle gündeme gelen Şafak Sezer, hastalığıyla ilgili sessizliğini bozdu.



NEDENİNİ İLK KEZ AÇIKLADI

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Renki Sayfalar' programına açıklamalarda bulunan Şafak Sezer, "Son 12-13 yıldır sinema ve televizyona ağırlık verdim. Kafam dolu açıkçası... Beni insanlar yarı seviyor, yarı sevmiyor. İnsanım ben de bazen sinirlerim bozulabiliyor. 12 yıllık bir birikimle ve çocukluk arkadaşımın ölüm yıldönümü olduğu için birtakım şeyler yaşandı" dedi.