BIST 9.066
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.293,43
HABER /  GÜNCEL

Anneler günü mesajları 2016 resimli mesajlar

Anneler günü resimli mesajlar, en güzel anneler günü mesajlarını derledik mutlaka göz atın. Siz de bu anlamlı özel günde Anneler günü hediyenizin yanına haberimizden seçtiğiniz resimli Anneler günü mesajlarını ekleyebilirsiniz.

Abone ol

Anneler günü mesajları en güzel resimli Anneler günü mesajları sizin için derledik mutlaka göz atın. 2016 Anneler günü 8 Mayıs Pazar günü kutlanacak. Hayatımızın anlamları annelerimiz için hala bir hediye seçmediyseniz alternatif fikirler ve Anneler günü hediye önerileri internethaber'de. Annenize alacağınız hediyenin yanına güzel bir söz iliştirmek isterseniz de bunlara mutlaka göz atın. En güzel resimli Anneler günü mesajları burada...

ANNELER GÜNÜ EN GÜZEL RESİMLİ MESAJLAR 2016

Anneler günü resimli mesajlar, en güzel anneler günü mesajlarını derledik mutlaka göz atın.

- Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin. Annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyiki varsın. Seni çok seviyorum annem.

 - Anne güllerin bezemesi, gülden deste anne, sözümde tutuklu, tarifsiz beste anne, yanar yürek, can bitkin kafeste, anne hasret bağırda, anne içimde aheste. Seni çok seviyorum anne, anneler günün kutlu olsun.
 
- Gücüme güç, umuduma umut katan annem. Seni çok ama çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun!
 
- Dünyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam. Anneler günün kutlu olsun canım annem.

- Penceresiz odamda, ışıkların en nadidesiydin. Akıl hocam, hayat danışmanımdın. Yollar ayrıldı ama kalpler asla. Seni seven yavrun anneler gününü unutmadı. İyi ki varsın annem.

- Resimli Anneler günü mesajları Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum annem.

- Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun.

- Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir “hayat pastası” yapabiliriz sanırım… Anneler günün kutlu olsun canım annem!
 
- Biricik annem.. Anneler günün kutlu olsun. Her zaman senin küçük bebeğinim..

- Anneler çiçek gibidir, onları hep mis kokulu yerlerde görebilirsin, senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Anneler günün kutlu olsun canım anam.
 
- Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.

 - Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Anneler günün kutlu olsun benim melek annem.

- Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Anneler günü kutlu olsun.

- Anne senin yüreğin taş olsa dayanır mı, kuş olsa, çiçek olsa, gündüz olsa, kırılmaz mı? Acıdan bir sap menekşenin boynu bu kez dağlar doğursun beni anne. Sen de ılık bir yağmur ol durmadan yağ kanayan yerlerime. Anneler günün kutlu olsun canım annem.

- Benim için herşeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesine.. Anneler günün kutlu olsun Anneciğim.

- Anne gökte bir ışık, anne parlak bir yıldız anne yoklukta bir düş, ayda bir yaldız anne tutunulan bir dal, dertlerin garip çizgisi anne gözümdeki yaşların bir virane dizgisi. Anneler günün kutlu olsun canım anam.
 
- Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. Seni çok seviyorum.

- Ah dağılsam dizine, uyusam doymaksızın, sabah olmasa gece kaçmaktan dermansızım, sür beni gül yüzüne ki, sende kalsın sızım. Ağlıyor musun anne gidiyor hayırsızım. Anneler günün kutlu olsun canım annem.
 
- Bütün acılar üstüme yağınca sen bana açılan şemsiyesin annem.. Seni çok seviyorum.

EN GÜZEL ANNELER GÜNÜ HEDİYELİ UYGUN FİYATLAR

Anneler günü hediyesi için hala ne alacağınıza karar vermediyseniz sizler için hazırladığımız Anneler günü hediyeleri alternatiflerimize mutlaka göz atın. Şüphesiz ki anneniz için en güzel hediye ona vereceğiniz sıcacık bir öpücük ve içten bir gülümsemedir.

Anneler günü hediyeleri, 2016 Anneler günü hediye çeşitleri en uygun fiyatlı hediyeler haberimize mutlaka göz atın...

Anneler Günü hediye fikirleri

Eğer anneniz mutfakta hamarat biriyse; Mutfak eşyaları, robotlar, özel mutfak parçaları, üzerinde yazı yazan tahta kaşık takımı gibi hediyeler alınabilir.

Okumayı seven anneler için henüz okunmamış kitaplar alınabilir.

Eğer telefonunu yetersiz buluyorsa annenize güzel bir telefon alarak da mutlu edebilirsiniz.

Takı, mücevher, kol saati, kolye gibi hediyeler de alabilirsiniz.

Özel hediye: 8 Mayıs Pazar günü anneniz için kendi ellerinizle özel bir hediye yapabilirsiniz. Kendisi için emek verip çizdiğiniz bir resim, bahçeden topladığınız bir demet papatya, gül veya diğer çiçekler ile samimi bir konuşma ona verebileceğiniz en güzel hediyeler arasında yer alıyor.

Hediyelerin yanına ise bu mesajları yazabilir veya kendi cümlelerinizle bir mesaj yazabilirsiniz.