BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,83
ALTIN 2.431,04
HABER /  GÜNCEL

Sadri Şener hedefi açıkladı

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına galibiyetle başlayan Trabzonspor’da yüzler gülüyor. Başkan Şadri Şener hedefi açıkladı.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına galibiyetle başlayan Trabzonspor’da yüzler gülüyor. Başkan Sadri Şener de ligin ikinci yarısındaki hedeflerinin tüm kayıp puanları telafi ederek play-off grubunda yer almak olduğunu söyledi.

Sezonun ilk yarısında üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından ilk yarının son haftasında sahasında Orduspor’u 4-1 mağlup ederek devreyi galibiyetle kapatan bordo - mavililer, ikinci yarının ilk haftasında oynadığı Manisaspor maçını da 2-1 kazanarak çıkışını sürdürdü.

Ligdeki galibiyet serisini devam ettirmek isteyen Karadeniz temsilcisi, ara vermeden ligin 19. haftasında 7 Ocak Cumartesi günü deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana Manisaspor maçında hafif sakatlıklar geçiren Zokora, Glowacki ve Volkan katılmadı. Zokora ve Glowacki’nin sakatlığının ciddi olmadığı, Volkan Şen’in durumunun ise çekilecek MR sonrası netlik kazanacağı belirtildi.

Manisaspor maçında ilk 11'de forma giyen futbolcular antrenmanı kısa bir koşunun ardından tamamladı. Diğer futbolcular ise koşu ve pas çalışmasının ardından küçük sahada çift kale maç yaptı.

ŞENER: HEDEFİMİZ PLAY-OFF GRUBUNDA YER ALMAK

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, ligin ikinci yarısındaki hedeflerinin tüm kayıp puanları telafi ederek play-off grubunda yer almak olduğunu söyledi.

Şener, Trabzonspor - Manisaspor maç dergisinde yer alan yazısında, ligin ilk devresinde yoğun müsabaka trafiği nedeniyle olumsuz sonuçlar aldıklarını hatırlattı. Avrupa’de Türkiye’yi başarı ile temsil etmelerine rağmen Süper Lig’de beklenmedik puan kayıpları yaşadıklarına değinen Şener, “İkinci yarıda tüm hedefimiz tüm kayıp puanlarımızı telafi ederek play – off grubu içerisinde yer almak olacak.” dedi.

Bu zorlu yarışta en büyük güvencelerinin ise taraftar olacağına vurgu yapan Şener, şöyle devam etti:

“Takımımıza verilecek destekle oyuncularımızın dirençlerini daha da arttıracak olanlar onlardır. Bu iletişim içerisinde ligin ikinci devresine de başlayarak yolumuza güvenli adımlarla devam etmenin mücadelesi içerisinde olacağız. Yolumuzda yürürken, sağduyu, centilmenlik ve fair-play ilkelerinden ayrılmayacağımızın mutlaka bilinmesini isteriz."