BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Sadri Şener en kralını getirecek

Trabzonspor kulübü başkanı Sadri Şener, Bayern Münih ve Alman milli takımının golcüsünü transfer etmek için kolları sıvadı.

Abone ol

Trabzonspor kulübü başkanı Sadri Şener, Bayern Münih ve Alman milli takımının golcüsü Miroslav Klose'yi transfer etmek için çalıştıklarını söyledi.

Şener, Sevilla'dan aldıkları Didier Zokora'nın çok kaliteli bir futbolcu olduğunu, deneyimli forvet Klose için de girişimlerinin sürdüğünü söyledi.

Fildişili Zokora'nın Avrupa'nın en iyi defansif orta saha oyuncularından birisi olduğunu savunan Şener, "bu transferin gerçekleşmesi için çok ısrarcı olduk ve bunu başardık. Sezon başladığında herkes onun kalitesini çok daha iyi görecek" dedi.

Bugüne kadar yaptığı hiçbir transferden pişmanlık duymadığını belirten Şener, "bu transferin de kalitesi kesinlikle tartışılmayacak. Sergileyeceği performansla parmak ısırtacaktır" diye konuştu.

"Klose için gerekeni yapacağız"

Daha önce transfer teklifinde bulundukları Ajax'ın Faslı forveti Mounir El Hamdaoui ve Mainz'ın Avusturyalı forveti Christian Fuchs Trabzon'a gelmeye sıcak bakmadığını söyleyen Şener, Bayern ile sözleşmesi sona eren Klose için temaslarda bulunduklarını açıkladı.

Şener, "Klose transferinin gerçekleşmesini çok istiyoruz. Eğer Klose'yi alırsak önemli bir eksikliği gidermiş olacağız. Biz bu transfer için ne gerekiyorsa yapacağız. Taraftarlarımız bu konuda sabırsız olmasın. Herkesin memnun olacağı isimleri kadromuza katacağız" dedi.

32 yaşındaki Miroslav Klose Alman milli takımı adına 109 maçta 61 gol kaydetti, 2007'den bu yana formasını giydiği Bayern'de 98 maçta 24 kez fileleri havalandırdı.

Klose, toplam 14 golle Dünya Kupası tarihinde en fazla gol atan oyuncular listesinde 15 gollü Ronaldo'nun ardından Gerd Müller ile ikinci sırayı paylaşıyor. Sözleşmeleri sona eren futbolculardan Egemen Korkmaz'ı Beşiktaş'a, Selçuk İnan'ı Galatasaray'a kaptıran Trabzonspor'da Arjantinli Gustavo Colman ve Brezilyalı Jaja'nın takımda kalıp kalmayacağı belli değil, Umut Bulut ise Touluse'un gündeminde.