BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Sadece kahveyle besleniyor!

'Desperate Housewives / Umutsuz Ev Kadınları' dizisinin güzel oyuncusu sadece kahveyle baslendiğini açıkladı.

Abone ol

Ülkemizde de büyük beğeniyle izlenen 'Umutsuz Ev kadınları' dizisinde çekici bir kadını canlandıran Eva Longoria, 2011 yılında yaşadığı Tony Parker ile boşanma davası sonrasında kendisine iyi bakmadığını anlattı.

US Weekly’nin sitesinde yer alan habere göre kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz’ün sunduğu “The Dr. Oz Show” isimli televizyon programının konuğu güzel oyuncu Eva Longoria'ydı.

SADECE KAHVEYLE BESLENİYORDUM!

2011 yılında 3 yıllık evliliğin ardından boşanmalarının kendisini tam anlamıyla yıktığını dile getiren Longoria, ''Bu dönemde çok iltifat aldım, çünkü çok zayıflamıştım. Ama sebebi vardı; depresyondaydım, çok üzgündüm ve hiçbir şey yiyemiyordum. Sadece kahveyle besleniyordum'' dedi.

Doktor Mehmet Öz'e içini döken Longoria, "Hayatımın en üzüntülü dönemi olduğunun farkındaydım ama kendimi depresyonda diye tanımlamak istemiyordum'' sözleriyle yaşadıklarını anlattı.

Bu dönemde sağlık sorunları yaşadığını ve doktora giderek kan testi yaptırdığını anlatan Longoria, doktorun kendisine vücudunda hiç demir olmadığını ve karaciğerinin fazla çalıştığını söylediğini belirtti.

Yaşadığı o dönemde psikolik olarak çok ağır anllatığını hatta sağlığından olacağını söyleyen güzel oyuncu sözlerine şöyle devam etti; ''Birşeylerin yolunda olmadığının farkındaydım. Yapılan testte hemen her vitaminin noksan olduğu ortaya çıktı. Doktor, 'Sanki biri senin vücudundan herşeyi çekmiş gibi' dedi. Demir eksikliği, ayrıca karaciğer problemleri saptandı. Sanki vücudumda yolunda giden birşey yoktu. Bunun üzerine doktor bana yeni bir reçete yazarak sağlığıma kavuşmamı sağladı.''

3 AYDIR ŞEKERİ TAMAMEN KESTİM

Şekerden uzak durduğunu, sodayı çok sevdiğini dile getiren Eva Longoria, ''Ben çikolata, şeker seven bir insan değilim. Ama makarnaya bayılırım. Üç aydır şekeri tamamen kestim. Şimdi her zamankinden daha fazla enerjim var'' dedi.