BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,90
ALTIN 2.438,48
HABER /  MAGAZİN

Sabancı ailesi gelin istemedi

Hacı Sabancı, uzun süredir birlikte olduğu model sevgilisi Özge Ulusoy’dan ayrıldı.

Abone ol

Sabancı Ailesi’nin genç temsilcilerinden Hacı Sabancı, uzun süredir birlikte olduğu model sevgilisi Özge Ulusoy’dan ayrıldı. 

fotoğraf.jpg

ilişkilerinin başından beri Hacı Sabancı’nın ailesinin, Ulusoy’u gelin olarak istememesi zamanla ilişkilerinde sorunlara neden oldu.

1.5 yıldır birlikte olan ve evlenecekleri konuşulan çift, iki gün önce ilişkilerine nokta koydu.

KOCASIYLA KAMERALAR ÖNÜNDE SEVİŞTİ
DİĞER SAYFADA[PAGE]

KOCASIYLA KAMERA ÖNÜNDE SEVİŞTİ

Müzik dünyasının en sıra dışı karakterlerinden biri olan Pink, son klibinde kocası Carey Hart ile birlikte kameralar önünde sevişti.

İngiliz basınından The Daily Mail sitesinde yer alan habere göre ünlü şarkıcının, rol arkadaşı olarak eşini seçmesi isabet oldu zira klipte birçok öpüşme ve yatak sahnesi yer alıyor.

Yine bilindik güzellik anlayışının dışında kalan tarzıyla oldukça marjinal görünen Pink, "Just Give Me a Reason" şarkısına çektiği klipte kocası Hart ile yatak odasında yakın temas halinde şarkı söylüyor. Klip havuzda tutkulu bir öpüşme sahnesi ile devam ediyor.

Klibe ilişkin konuşan ve özel hayatı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Pink, çekimler sırasında hiç zorlanmadıklarını belirtiyor. Kocası ve küçük kızı ile oldukça mutlu olduğunu her fırsatta söyleyen şarkıcı, hayatını ve kariyerini güzellik üzerine değil keyif alma üzerine kurduğunu söylüyor.

ACUN SURVİVOR'A KATILANLARA
NE KADAR PARA VERECEK?[PAGE]

SURVİVOR KAZANDIRACAK

SURVIVOR’A kim gidecek, kim kalacak konuşmaları yeniden start aldı. Panama’da kıyasıya yarışacak olanların tek tek isimleri de açıklanmaya başlandı.

Nazenin Tokuşoğlu, Irmak Atuk, Ümit Karan, Doğukan Manço, Cengiz Coşkun, Dağhan Külegeç derken şimdi de Bennu Gerede’nin ada yolcusu olduğu belli oldu.

BÖLÜM BAŞI İYİ PARA

 Yarışmaya katılacak olanlara bu yıl bölüm başı ödenecek rakam eşit olacak. Daha önceki bölümlerde herkes farklı rakamlar almış bu da huzursuzluk çıkarmıştı.

 Acun bu kez ödemeleri de bölüm başı yapacak. Her bölüm için vereceği ücrette 20 bin lira olacak.

PETEK DİNÇÖZ ARTIK CAN'A YANAŞAMAYACAK

HABERİ DİĞER SAYFADA

[PAGE]

MAHKEMEDEN PETEK DİNÇÖZ'E BÜYÜK ŞOK

İstanbul 4. Aile Mahkemesi, Can Tanrıyar'ın başvurusu üzerine Petek Dinçöz, Dinçöz'ün annesi ve avukatının 3 ay süre ile Tanrıyar'ın evi ve iş yerine yaklaşmaması kararı aldı.

Yapımcı Can Tanrıyar'ın boşandığı eşi şarkıcı Petek Dinçöz, Dinçöz'ün annesi Esra Süay Toğuş ile avukatları Serkan Toper'in, 3 ay süreyle Tanrıyar'ın konutuna yaklaşmamasına, telefon ve diğer iletişim araçlarıyla Tanrıyar'ı rahatsız etmemesine karar verildi.

Tanrıyar'ın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak koruma talebinde bulunması üzerine, savcılık karar verilmesi için başvuruyu İstanbul 4. Aile Mahkemesi'ne gönderdi.

Talebi inceleyen mahkeme, Can Tanrıyar hakkında koruma kararına hükmetti. Mahkeme, Petek Dinçöz ile annesi Esra Süay Toğuş ve avukatları Serkan Toper tarafından Can Tanrıyar'a yönelik tehdit, hakaret, aşağılama veya küçük düşürücü söz ve davranışlarda bulunulmamasına karar verdi.

Dinçöz, annesi ve avukatının 3 ay süreyle Tanrıyar'ın evine ve iş yerine yaklaşmamasını kararlaştıran mahkeme, ayrıca Tanrıyar'ın cep telefonuyla da rahatsız edilmemesine hükmetti.

Mahkeme, bu kararlara aykırı davranılması halinde Toğuş, Dinçöz ve Toper'e 10 güne kadar zorla hapis uygulanacağını kaydetti.

ÜNLÜ OYUNCU FUTBOLCU SEVGİLİSİNDEN DAYAK YEDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]CEREN HİNDİSTAN'A DAYAK!

Ceren Hindistan, şiddet gördüğü futbolcu Özer Hurmacı ile olan ilişkisini bitirdi. Çift 10 aydır birlikteydi.

İddiaya göre olay pazartesi gecesi Kasımpaşasporlu futbolcu Özer Hurmacı’nın Maslak Mashattan Rezidance’taki dairesinde gerçekleşti. Çift arasında başlayan sözlü tartışma Özer Hurmacı (26) tarafından fiziksel şiddete dönüştü. Kavga sonucu vücudunun çeşitli yerlerinde morarmalar olan Ceren Hindistan’ın (23) parmağı ezildi. İlişkisini bitiren ve ertesi gün soluğu Maslak Ayazağa Karakolu’nda alan Hindistan futbolcu sevgilisinden şikayetçi oldu. Yaklaşık 2 saat ifade verdikten sonra da darp raporu almak için önce Kağıthane Devlet Hastanesi’ne, oradan da Maslak Acıbadem Hastanesi’ne gitti.

KAYITLAR İNCELENECEK

Genç oyuncu, Maslak Acıbadem Hastanesi’nden aldığı “Vücudunda morarmalar, parmağında ezilme tespit edildi” ifadelerinin yer aldığ raporla Hurmacı hakkında suç duyurusunda bulundu. Ceren Hindistan’ın avukatı Levent Turgut Karakoç “Basit bir tıbbi müdahaleyle giderilmeyecek ölçüde” bir darp söz konusu. Bu da TCK’nın 87. maddesinin 2. fıkrasına giriyor. Buradan dava açılacak. Hapis cezası da 3 yıldan başlıyor. Emniyet Mashattan’ın güvenlik kamera kayıtlarını inceleyecek. Ceren Hanım’ın cep telefonundaki kayıtlarının da silinmesi söz konusu. 5-6 yasa maddesi ihlal edilmiş. Ceren Hanım, şu aşamada hiçbir parasal talep düşünmüyor. Sadece sağlığının yerine gelmesi için ailesinin yanına istirahate çekildi” dedi. Özer Hurmacı da, Maslak Ayazağa Karakolu’nda ifade verdi.