BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Saati sordu üç yerinden bıçaklandı

Alsancak semtinde evlerine giderken yoldan geçen bir otomobildeki iki şahsa saati soran 3 arkadaştan biri bıçaklandı.

Abone ol

Üç yerinden yaralanan genç hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

 
Olay, saat 04.30 sıralarında, 1517 Sokak üzerindeki bölgesel bir televizyon kanalının binası önünde meydana geldi. Tekstil işinde çalıştıkları öğrenilen 3 arkadaş gece geç saatlere kadar Alsancak semtinde gezindikten sonra, Yeşilova semtindeki evlerine yürüyerek gitme kararı aldı. Aynı işyerinde çalışan 3 arkadaş, evlerine giderken yolu kısaltmak için Ege Mahallesi'nden geçmek için 1517 Sokağa girdiler. Bu arada saatin kaç olduğunu merak eden gençler, park halinde duran plakası belirsiz otomobildeki kimliği belirsiz kişilere saatin kaç olduğunu sordu. Saati söyleyen otomobildeki kişiler daha sonra hareket etti.

Hareket ettikten kısa süre sonra geri dönen otomobilden inen iki kişi, 3 gence kim olduklarını, ne iş yaptıklarını, nereye gittiklerini ve neden kendilerine saati sorduklarını sordu. Duruma anlam veremeyen 3 genç herhangi bir kötü niyetlerinin olmadığını yürüyerek eve gittiklerini ve saati sadece merak ettikleri için sorduklarını söylerken, otomobilden inenlerden biri belinden çıkardığı bıçakla 3 gence saldırdı. İddiaya göre elindeki bıçağı rastgele savuran zanlı, Davut Özdaman'ı(22) karnından iki, sırtından da bir bıçak darbesiyle yaraladıktan sonra otomobile binerek hızla olay yerinden kaçtı.

Arkadaşlarının kanlar içerisinde yere yığıldığını gören iki genç durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İlk müdahaleyi gerçekleştiren sağlık ekipleri, yaralıyı ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada ameliyata alınan gencin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, kaçan zanlıların yakalanmasına çalışıldığını bildirdi.