BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.442,97
HABER /  GÜNCEL

Saat saat İstanbul hava durumu kar yağışı

İSTANBUL için meteoroloji saat saat hava durumu ve kar yağışı tahmini yayınladı. İstanbul hava durumuna saat saat bakarak yola çıkma vaktinizi ayarlayabilirsiniz.

Abone ol

İSTANBUL kutuplar üzerinden gelen soğuk hava dalgası sebebiyle tipi şeklinde kar görecek. İstanbul için meteoroloji sitesinden saat saat hava durumu yayınlayarak alarm verdi.

İstanbul'da kar yağışı saat 11.00'da sulu kar şeklinde başladıktan sonra saat 14.00'da etkisini katlayacak. İstanbul akşam saatlerinde ise yoğun kar sebebiyle trafikte aksamalarla yüzyüze kalacak. İşten eve dönüş saatinde etkisini artıracak olan kar yağışı sebebiyle hazırlıklı olmanızı öneririz.

İŞTE SAAT SAAT İSTANBUL HAVA DURUMU

METEOROLOJİNİN İSTANBUL İÇİN YAYINLADIĞI UYARI METNİ

İSTANBUL için hava durumu yayınlayarak alarm veren meteoroloji tipi şeklinde kar görüleceğini bildirdi. Meteorolojinin resmi sitesindeki uyarı şu şekilde oldu;

İstanbul'da kar akşam saatlerinde etkisini arttırarak Cuma günü akşam saatlerine kadar yer yer yoğun (20-50 cm) kar sağanakları şeklinde devam edeceği tahmin ediliyor.

Kutupsal soğuk havanın Karadeniz üzerinden geçerken nem kazanmasıyla meydana gelen deniz etkili kar yağışlarıyla birlikte gök gürültüsü, kuvvetli rüzgar ve tipinin de görülebileceği değerlendirilmektedir.

Yoğun kar yağışı, kuvvetli rüzgar, hava sıcaklığının hissedilir derecede azalarak sıfır derecenin altına düşmesi, buzlanma ve don hadisesi sonucu başta ulaşımda aksamalar olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.