BIST 10.194
DOLAR 32,37
EURO 34,69
ALTIN 2.380,10
HABER /  SEÇİM

Saadet'ten o kasetleri izlemeyin çağrısı

Saadet Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ziyattin Tokar, seçmenin sözü edilen kasetleri izlememesini, yok farzetmesini kirli tezgahın oyununa alet olmamasını istedi.

Abone ol

Saadet Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ziyattin Tokar'dan sosyal medyada 25 martta açıklanacağı ileri sürülen kasetler hakkında çarpıcı bir açıklama geldi.

Tokar, Enfal suresinin 73. ayetindeki  ''...Kafirler de aslında birbirlerinin dostları ve yardımcılarıdırlar.Eğer siz de öyle yapmazsanız, yeryüzünde büyük bir fitne ve fesat çıkar...'' cümlesine atıf yaparak, seçmenin sözü edilen kasetleri izlememesini, yok farzetmesini kirli tezgahın oyununa alet olmamasını istedi.

Tokar'ın "Tüm seçmenlere çağrımızdır" diye başlayan açıklaması şöyle:

"Demokratik ortamda yapılmakta olan seçimlere gölge düşürmek adına tarih vererek (25 Mart deniliyor) devlet düzenini sarsmaya dönük ''kaset yayınlanacak'' mesajları maalesef medya dahil her yerde dile getirilmektedir.

Gerçeği ne kadar yansıtır bilemeyiz.

Ancak kaset operasyonları ile siyaseti ve devleti kirli oyunlarına alet etmeyi planlayanların fitne-fesat peşinde oldukları ayan beyan ortadadır.

CHP ve MHP üst düzey yöneticileri için yayınlanan kaset döneminde ben ve partim nasıl dik durduysa, yapılanın rezalet ve bel altı siyaseti olduğunu beyan edip izlemediysek, bu yayınlarda izlemeyecek, yok farz edecek, bu kirli tezgâhın dışında onurlu duruşumuzu göstereceğiz.

Sizlere çağrımız şudur;

Sizlerde bu iğrenç faseta alet olmayınız.

İzlemeyiniz. İzletmeyiniz. Bulunduğunuz ortamda bu konuyu konuşturmayınız.

İktidar üzerinden yapılan devleti iktidarsızlaştırma ve sızma hareketlerine dur deyiniz.

Kim olduğun nereye hizmet ettiği belli olmayan bu kirli oyunlara alet olmayınız. Saadet partililer olarak devletinize sahip çıkınız. Biliniz ki Allah fitneyi sevmez.

''...Kafirler de aslında birbirlerinin dostları ve yardımcılarıdırlar.Eğer siz de öyle yapmazsanız, yeryüzünde büyük bir fitne ve fesat çıkar...''Enfal/73