BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,91
ALTIN 2.437,61
HABER /  MAGAZİN

Rüzgar Erkoçlar böyle isyan etti

Beşiktaş'ta sevgilisi ile görüntülenen Rüzgar Erkoçlar suskunluğunu bozdu

Abone ol

rüzgar.jpgCinsiyet değiştirip erkek olan Rüzgar Erkoçlar, önceki gün Beşiktaş'ta Aylin Tunceli'yle görüntülenmişti.

Basında sevgili olarak yazılan ikiliden Rüzgar konuya ilişkin açıklama yaptı.

Erkoçlar, ''Aylin çocukluk arkadaşım, kardeşim. Ne sevgilisi! Zaten sevgilim de yok. Yarın bir erkek arkadaşımla dolaşsam bu kez de bana ''gay'' diyecekler herhalde. '' dedi.

İKİNCİ AMELİYAT

Rüzgar Erkoçlar memelerini aldırarak cinsiyet değiştirme ameliyatının ilk aşamasını tamamladı. Yakında erkek olmak için ikinci bir ameliyat geçirecek.

Rüzgar Erkoçlar 'Mor Menekşeler' dizisi ve 'Gelmeyen Bahar' filminin oyuncularından Aylin Tunceli ile geçen hafta sonu İstanbul Beşiktaş'ta görüntülenmişti. Bu fotoğraflar İşte Rüzgar'ın sevgilisi olarak basında yer aldı.

''ERKEK ARKADAŞIM OLSA GAY Mİ DİYECEKSİNİZ''

İşte bu fotoğraflara ilişkin Rüzgar Erkoçlar'dan ilk açıklama geldi. Posta'dan Müge Dağıstanlı'ya konuşan Erkoçlar, ''Gözler üstümde. Nadiren evden çıkıyorum ve yanımda hep arkadaşlarım oluyor.

Aylin çocukluk arkadaşım, kardeşim. Ne sevgilisi! Zaten sevgilim de yok. Yarın bir erkek arkadaşımla dolaşsam bu kez de bana ''gay'' diyecekler herhalde.

Aylin'in ailesi iş çevresi var Benim yüzümden zor durumda kalmasına üzülürüm'' dedi.

TATLISES'İN BEBEĞİ BARIŞ GETİRDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]HASTANEYE İLK O GELDİ

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, 61 yaşında 6. kez baba oldu. İmparator'un 32 yaşındaki eşi Ayşegül Hanım, önceki gece 01.00'de kızını kucağına aldı. Acıbadem Maslak Hastanesi'nde sezeryanle doğum yapan Ayşegül Yıldız ve İbo, kızlarına "Elif Ada" ismini verdi.

3 kilo 715 gram ve 53 santim boyunda dünyaya gelen Elif Ada'nın; Ayşegül Yıldız'a benzediği öğrenildi.

TAM ALTIN TAKTI!

Kızlarını kucağına almanın mutluluğunu yaşayan ünlü çiftin ziyaretine ilk giden isim ise Demet Akalın oldu. Uzun süredir İmparator'la dargın olan ünlü popçu, sabah 08.30'da soluğu hastanede aldı. Üzerinde "Elif Ada" yazılı pastasıyla çifti ziyaret eden Demet Akalın, sevimli bebeğe de hediye olarak tam altın taktı.

KURABİYE DAĞITTIRDI

Ünlü popçu; yaklaşık 4 yıldır küs olduğu İbrahim Tatlıses'i ziyaretinden sonra da twitter'da iyi niyetlerini dile getirdi. Bu arada öğle saatlerinden itibaren hastane; Tatlıses ve Yıldız'ın sevenleriyle dolup taştı. "Elif Ada" yazılı kurabiyeler hazırlatan İmparator, bunları hastaneye girip çıkan herkese dağıttırdı.

PASTASINI ALIP GiTTi

Uzun süredir Tatlıses'le dargın olan Demet Akalın, dün sabah 08.30 sularında üzerinde "Elif" yazılı pastasıyla hastaneye giderek İmparator'a olan dostluğunu gösterdi.

YEŞİM SALKIM TAZMİNATA MAHKUM EDİLDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]UZAN'A TAZMİNAT ÖDEYECEK

Yeşim Salkım, eski eşi Hakan Uzan'ın ağabeyi Cem Uzan hakkında 3 yıl önce sarf ettiği sözler nedeniyle tazminat ödemeye mahkum edildi

Yeşim Salkım, Alara Koçibey'in Cem Uzan ile boşanma sürecinde, " Her türlü iftirayı atabilirler.O aileden hiç kimse bir şey alamaz. Alara da canını kurtardığına dua etsin. O ailenin genetik kodlamasında bir sorun var" şeklinde konuşmuştu. Cem Uzan da, Salkım'ın bu sözleri ile kendisini iftiracı ve eşine zarar veren biri gibi gösterdiği gerekçesiyle 50 bin TL manevi tazminat talebinde bulundu.

Yeşim Salkım, davanın reddini istese de mahkeme, söylenen sözleri kişilik haklarına saldırı kabul ederek Uzan'a 5 bin TL tazminat ödemesine hükmetti.