BIST 10.015
DOLAR 32,36
EURO 34,76
ALTIN 2.438,79
HABER /  DÜNYA

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan 3. Dünya Savaşı çıkışı! Yaptırım bekliyorduk ama bu kadarını değil!

RUSYA Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'dan son dakika açıklamalar geldi Sergey Lavrov, "3. Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olur" dedi. Lavrov, dünyadan yaptırım beklediklerini ancak bu kadarını beklemediklerini de itiraf etti...

Abone ol

Rusya'nın TASS haber ajansına konuşan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Ukrayna'nın nükleer silah elde etmesine izin vermeyeceğiz" dedi.  "3. Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olur" diyen Lavrov, Avrupa ülkelerinde ABD'ye ait nükleer silahlar bulunmasını eleştirerek, "Amerikan nükleer silahlarının bazı Avrupa ülkelerinde bulunması, Rusya için kabul edilemez. Bu silahların ABD'ye çoktan iade edilmesi gerekiyordu." diye konuşmuştu.

Yaptırımlara hazırdık ama sporculara, gazetecilere beklemiyorduk!
"Ukrayna tarafı, ABD'nin talimatıyla Rusya ile müzakereleri ağırdan alıyor" diyen Lavrov, "Yaptırımlara hazırdık ama sporculara, gazetecilere ve kültür sektörü temsilcilerine karşı yaptırım uygulanmasını beklemiyorduk. Ukrayna halkı kendi hükümetini seçer, ancak hükümetin Ukrayna'nın tüm milletlerini temsil etmesi gerekiyor. Kırım Rusya'nın bir parçasıdır ve pazarlık konusu değildir" dedi. 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Rusya lideri Putin'e kuşatma! Kendisine de tüm oligarklarına yasaklar geldi
Foto Galeri Rusya lideri Putin'e kuşatma! Kendisine de tüm oligarklarına yasaklar geldi Galeriye Gözat