BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.426,78
HABER /  SPOR

Rüştüye teklif var

Avrupa'da şanssız bir Barcelona tecrübesi yaşayan Rüştü'ye yine yurtdışından teklif var.

Abone ol

Avrupa'da şanssız bir Barcelona tecrübesi yaşayan Rüştü Reçber'e yine yurtdışından teklif var. Ancak bu kez Avrupa'dan değil, petrol zengini ülkelerin bulunduğu Ortadoğu'dan...

Fenerbahçe'nin milli kalecisine Katar Birinci Lig ekiplerinden Umm Salal'ın talip olduğu ve kulüp yetkililerinin 'Seni gelecek sezon takımımızda görmek istiyoruz' teklifinde bulunduğu öğrenildi.

Umm Salal'lı yöneticilerin, Rüştü'ye 'Parayı hiç düşünme, ne istersen kabul ederiz' dedikleri belirtilirken, tecrübeli file bekçisinin ise 'Şu anda sadece kulübümün başarısını düşünüyorum' cevabını verdiği ifade edildi. Rüştü'nün buna rağmen Umm Salal'la açık kapı bırakmayı da ihmal etmediği ileri sürüldü.

Sarı-Lacivertli kalecinin, Katar ekibinin yöneticilerine, 'Kulübümün 100. yılında çok büyük hedefleri var. Bu aşamada ne para ne de pul benim için önemli. Tek düşüncem Fenerbahçe'nin başarısı. Ancak, sezon bittikten sonra bu teklifi değerlendirebilirim' dediği, bunun üzerine tarafların sezon sonunda görüşmek üzere el sıkışarak ayrıldıkları belirtildi.

Umm Salal, şu anda dördüncü haftası oynanan Katar Ligi'nde 10 puan ve avrajla Wakra Kulübü'nün önünde lider durumda bulunuyor.