BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Rüştü Reçber tam o anı anlattı!

Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi MANU maçında son dakikada öyle bir gol kurtardı ki tarihe geçti. Reçber o anı şöyle anlattı:

Abone ol

Kalecilerin kaderini 'Öyle kurtarışlar yaparlar ki bir anda vezir olur, zaman zaman da öyle goller yerler ki rezil olur' diye tanımlayan Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber, Manchester United maçında son saniyelerde yaptığı kurtarışı 'hayatımın kurtarışı' diye niteledi.

Rüştü, 'Çünkü o kurtarış sadece üç puanı değil ondan da çok daha önemli olan Beşiktaş'ı tarihe geçiren kurtarış oldu' dedi.

Kartal'ın kalecisi şöyle devam etti: Hemen saniyeler sonra yaptığım kurtarış ise o yaptığım kurtarışın moraliyle oldu diyebilirim.

İkinci yarı rakibimiz hep kalemizin önünde oynadı. Onların devamlı kale önümüzde oynaması beni devamlı maça konsantre etti. Ayrıca önümde oynayan arkadaşlarımın inanılmaz şekilde mücadeleleri, tekmeye kafalarını sokması, belki de kendilerinin bile ayakta duracak hali kalmamışken birbirlerine yardımcı olmaları beni daha da havaya soktu. Belki de bu kurtarışları onların bu müthiş mücadelelerinden etkilendiğim için yaptım. Her zaman söylediğim gibi, biz bir takımız, kazanırken de hepimiz kazanır kaybederken de hepimiz kaybederiz.