BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Ruh sağlığı ile de ilgileniyor

Sağlık Bakanlığı bürokratı halkın hem fiziksel hem de ruhsal sağlığı için çalışıyor… Dahası bir bakanın da akrabası…

Abone ol

ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA - Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Cihanser Erel, bürokrat kimliği yanında müzik ve politikayla da ilgileniyor. Erel, “Kaldırımlarda Gece” adıyla yaptığı bestelerin CD’sini çıkardı.

İki kez milletvekili adayı oda olan ve Halkla İlişkiler alanında doktora da yapan Erel, aynı zamanda “Lider” adıyla da bir kitap yazdı. Kitapta gerçek liderin nasıl olacağı, nasıl lider olunacağına ilişkin bilgiler verilirken, “Lider özgür irade, hamle ideali ve sorumluluk ahlakına sahip kişidir. Liderlik hem bir isyan hem de sıradan bir tabloyu birkaç fırça darbesiyle şahaser haline getiren ustanın yarattığı fark. Günümüzde evrensel olarak tüm organizasyonlar karşılarına çıkması kaçınılmaz olan sorunlarla başa çıkabilmek için her zamankinden daha çok liderlik imkanına muhtaçtırlar” denildi.

Erel, aynı zamanda Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın da kayınbiraderi. Erel, 10 parmağında 10 marifet olanlardan biri ve uzun yıllardır yürüttüğü beste çalışmalarını artık piyasaya sundu. Fiziksel sağlıkları ile ilgilendiği vatandaşların ruh sağlıklarına ilişkin yaptığı bu çalışma bakalım halkın ilgisini çekecek mi?