BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Rubin Kazan Gökdenizle kazandı

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin en büyük sürprizine Gökdeniz ve Hasan Kabze'nin formasını giydiği Rubin Kazan imza attı.

Abone ol

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin en büyük sürprizine Gökdeniz ve Hasan Kabze'nin formasını giydiği Rubin Kazan imza attı.

Rus ekibi, Nou Camp'ta Barcelona'yı 2-1 yenerken, ikinci gole imza atan Gökdeniz, Katalan ekibine bu sezonki ilk resmi yenilgisini yaşatan isim oldu.
Nou Camp'taki maça 4 puanla başlayan Barcelona, Ryazantsev'in 2. dakikadaki golüyle mağlup duruma düştü. İlk yarıda bu şoku atlatamayan Barcelona, 48. dakikada İbrahimovic ile dengeyi sağladı ve galibiyet için umutlandı. Ancak Rubin Kazan'ın iki formda oyuncusunun organizasyonu Nou camp tribünlerini hayal kırıklığına uğrattı. 73. dakikada Dominguez'in pasında Gökdeniz, Valdes'i avladı ve takımını öne geçirdi.

Kalan dakikalarda kalesini iyi koruyan Kazan ekibi, maçı 2-1 kazanıp, Devler Ligi'nde haftanın sürprizine imza attı. Barcelona'ya bu sezon ilk resmi yenilgisini tattıran Gökdeniz ise Şampiyonlar Ligi'ndeki üçüncü maçında ilk golünü kaydetmiş oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde 4 grupta oynanan maçlarda deplasman takımları sürpriz yaptı. İki karşılaşma berabere tamamlanırken, kazanan tek evsahibi ekip ise uzatma dakikalarında buldukları golle Arthur Zico'nun ekibi Olympiacos oldu.