BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ronaldinho bombasına beklenmedik engel!

İstanbul'dayken "Ronaldinho, F.Bahçe'ye mutlaka gelecek" diyen Roberto Carlos, Brezilyalı yıldıza olumsuz referans verdi!

Abone ol

İstanbul'dayken "Ronaldinho, F.Bahçe'ye mutlaka gelecek" diyen Roberto Carlos, Brezilyalı yıldıza olumsuz referans verdi!

Habertürk Gazetesi'nden Senad Ok'un haberine göre; 2 sezon önce Ronaldinho'nun Sarı-Lacivertli kulübe gelmesi için aracılık yapan Roberto Carlos, bu kez yakın dostuna tavsiyede bulundu: Fenerbahçe'ye sakın gitme, çok zor bir kulüp!

Ortega, Anelka, Alex, Hooijdonk ve R. Carlos... 12 yıl boyunca birbirinden ünlü yıldızları kulübe kazandıran başkan Aziz Yıldırım'ın bir hayali daha var: Ronaldinho'ya Sarı-Lacivertli formayı giydirmek. Sambacı'nın Milan'la yollarını ayırma noktasına gelmesi transfer için şartları hazırlıyor. Ancak bir büyük sorun var.

2 sezon önce Ronaldinho ile F.Bahçe'ye transferi için görüşen Carlos, şimdi en büyük engel. Fenerbahçe'deyken kulübün isteği doğrultusunda yakın arkadaşı ile görüşen sambacı yaşadıklarından sonra bu transfere 'taş' koydu.

'BAŞTA HER ŞEY FARKLIYDI'

Carlos, Ronaldinho'yla yaptığı görüşmede F.Bahçe'yle ilgili negatif referanslar verdi. Sambacı, "Başlangıçta her şey çok güzledi. Ancak işler kötü gidince davranışlar değişti. F.Bahçe, çok zor bir kulüp. Milan'dan sonra orada yapamazsın" diyerek arkadaşını uyardı. F.Bahçe'nin sözleşme fesih bedeli olarak 1 milyon Euro istemesi nedeniyle Sarı-Lacivertli kulüple Carlos'un arası bozulmuştu.