BIST 9.963
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.435,95
HABER /  DÜNYA

Romantik intihar girişimcisi

Adana’da sevgilisi kendisini terk edince 13 katlı binanın damına çıkarak eline cam parçası alıp intihar girişiminde bulunan bir kişi, yaklaş...

Abone ol

Adana’da sevgilisi kendisini terk edince 13 katlı binanın damına çıkarak eline cam parçası alıp intihar girişiminde bulunan bir kişi, yaklaşık 3 saat sonra aşağı indirildi. Şahıs, ambulansta bekletilen sevgilisinin önünde diz çöküp, "Seni seviyorum sana zarar vermeyeceğim, beni bırakmayacaksan eyleme son veriyorum" dedi.
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir dönercide salata ustası olarak çalışan ve evli olan Hakan Cebe (37) 5 yıl önce, iki çocuğu olan dul Fatma Gemici (42) ile tanıştı. Çift bir süre sonra sevgili olarak görüşmeye devam etti. Ancak ilişki başladıktan 4 yıl sonra Gemici, Cebe’nin evli olduğunu öğrendi. Bunun üzerine Gemici’nin ailesi Cebe ile ilişkisini kesmesini istedi. Gemici ailesinin ısrarı üzerine ilişkisine son verdi. Ancak Cebe, eşinden ayrılacağını söyleyip ilişkinin devam etmesi konusunda ısrar etti. Buna rağmen Gemici bir daha birlikte olmak istemediğini söyledi. Bunun üzerine Cebe, Gemici’yi arayıp sürekli tehdit etmeye başladı. En son aradığında ise "Tekrar sevgili olalım, eşimden ayrılacağım benimle birlikte olmazsan seni Münevver gibi yaparım" dedi. Ancak Gemici yine de sevgilisine dönmedi.
Bugün sabah saatlerinde Cebe, telefonu açmayan Gemici’nin evinin yakındaki Toros Mahallesi 78126 Sokakta bulunan 13 katlı Yıldız Apartmanı’nın damına çıkıp intihar etmek istedi. Cebe’yi gören vatandaşlar polise ve Can-Kur ekiplerine haber verdi. Cebe olay yerine gelen ekiplere "Sevgilim gelsin, o gelmezse aşağı atlarım" dedi. Bunun üzerine Gemici yanında köpeğiyle birlikte ağlayarak olay yerine geldi. Ancak Gemici, eski sevgilisinin yanına korktuğu için çıkmak istemedi. Gemici, kendisinin ayrılmak istediğini ancak onun bir türlü ayrılmak istemediğini söyledi. Bu arada Cebe’yi polisler ve arkadaşları ikna etmeye çalıştı. Cebe damın kenarına çıkıp kıyafetlerini de çıkardı. Bu arada cep telefonu ve peruğu aşağı düştü. Yaklaşık 2 saat sonra Cebe ikna edilerek aşağı indirildi ancak elindeki camı bırakmadı. Eski sevgilisi Gemici ise ambulans ile apartmanın kapısına kadar getirildi. Cebe, Gemici’nin tekrar kendisiyle birlikte olması için söz vermesini istedi. Gemici, ambulansın içinden "Seni seviyorum tamam yanıma gel" dedi ancak Cebe ikna olmayarak elindeki camı bırakmayarak yeniden dama çıktı. Yaklaşık 30 dakika daha damda elinde camla kalan Cebe, bir süre sonra polis tarafından ikna edilerek aşağıya indirildi.

"PERUK OLMADAN SEVGİLİSİNİN KARŞISINA ÇIKMADI"
Peruk kullanan Cebe, kıyafetlerini çıkartırken peruğu aşağı düştüğü için intihar etmekten vazgeçse de sevgilisinin karşısına peruksuz çıkmayarak düşen peruğunu istedi. Can-Kur personeli tarafından peruğu getirilen Cebe, peruğu alarak asansörde kafasına takıp aynada düzeltti. Bu arada Gemici polis tarafından yürüyerek eski sevgilisinin yanına getirildi. Ancak Gemici, korkusundan polisin kolları arasında bayılarak yeniden ambulansa götürüldü. Cebe peruğu taktıktan sonra dışarı çıktı ancak Gemici’yi göremeyince onun gelmesini istedi. Bunun üzerine ikinci kez Gemici ambulansla apartmanın önüne getirildi. Cebe, ambulansta bekleyen Gemici’ye kendisiyle yeniden sevgili olması için yalvardı. Bunun üzerine Gemici, "Seni seviyorum yeniden sevgili olacağız" dedi. Cebe, bu söz üzerine, "Herkesi gözü önünde diz çöküyorum ben seni seviyorum sana zarar vermem yeter ki benimle ol" diyerek elindeki camı bıraktı. Bunun üzerine polisler Cebe’yi aldı. Cebe, polislerden karakolda Gemici ile görüşmek için söz istedi. Ambulanstaki Gemici’ye de seni karakolda bekliyorum dedikten sonra polislerle birlikte gitti.
Öte yandan, bütün bu gelişmeler Buhara İlkokulu yanında olunca öğrenciler dersi bırakıp intihar girişimini izledi. Okul bahçesinde dersi bırakıp intihar girişimini cep telefonlarının kameralarıyla görüntüleyen öğrenciler atla diyerek de tempo tuttu. Hakan Cebe ikna edildikten sonra da okulun bahçesinden çıkıp onu görmek isteyen öğrenciler izdihama neden oldu. Polisin öğrencileri uzaklaştırmak istemesi üzerine ise öğrenciler polisi yuhaladı. Hakan Cebe polis aracına bindirilirken de öğrencilerin Cebe’yi alkışlaması dikkat çekti.
(İHA)