BIST 10.015
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.433,63
HABER /  DÜNYA

G.Saray’ı nazikçe reddetti

İtalya’nın La Gazzetta Dello Sport gazetesi, Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun ile teknik direktör Roberto Mancini’nin görüşmesini ...

Abone ol

İtalya’nın La Gazzetta Dello Sport gazetesi, Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun ile teknik direktör Roberto Mancini’nin görüşmesini yayınladı. Haberde, Mancini’nin sarı-kırmızılıları, yüksek bir ücret isteme yoluyla "nazikçe" geri çevirdiği ifade edildi.
Fatih Terim ile yollarını ayıran ve teknik direktör arayışlarına başlayan Galatasaray, İtalyan teknik direktör Roberto Mancini ile Ancona kenti yakınlarındaki Jesi kasabasında dün öğleden sonra görüştüğü belirtildi. İtalya’nın La Gazzetta Dello Sport gazetesinin haberinde Galatasaray’ın sportif direktörü Bülent Tulun’un, Mancini ile görüştüğü bir fotoğrafa yer verdi. Çıkan haberde Roberto Mancini’nin, Galatasaray’dan masalsı bir ekonomik talepte bulunarak, teklifi nazikçe reddetme yoluna gittiği ifade edildi. Yapılan görüşmede İtalyan çalıştırıcının daha çok takımın kalitesinden bahsettiği kaydedildi. Mancini’nin teklifi reddetmesinin nedeni olarak, kariyeri hakkında dikkatli bir seçim yapmak istemesi ve bir milli takım çalıştırma olasılığının bulunması gösterildi. Haberde Mancini’nin teklifi geri çevirmesinin ardından Galatasaray’ın Fildişi Sahilli yıldız futbolcusu Didier Drogba’yı teknik direktör-oyuncu formülüyle yedek kulübesinin başına geçirebileceği ileri sürüldü.
(İHA)