BIST 9.071
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,16
HABER /  MAGAZİN

Rolü için 7 kilo verdi

‘Med Cezir’ dizisinde Mert karakterini canlandıran Taner Ölmez rolü için 7 kilo verdi ve saçlarını uzattı.

Abone ol

Başladığı günden bu yana reytinglerde ilk sırada yer alan ‘Med Cezir’ dizisinde Çağatay Ulusoy’un canlandırdığı ‘Yaman’ karakterinin en yakın arkadaşı olarak ‘Mert’e hayat veren Taner Ölmez, oyunculuğuyla kısa sürede dikkatleri üzerine çekti.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencisi olan Taner Ölmez (28) kendisinden daha genç bir karakteri oynadığı için 7 kilo verdi ve larını uzattı. Canlandırdığı karakterin yelkene olan tutkusu nedeniyle özel dersler alan ve lise öğrencisi olarak kamera karşısına geçen Ölmez, yoğun bir tempoda çalıştığını söyledi.

‘Arkadaşım olsun isterdim’
Taner Ölmez’in dizide ‘Yaman’ için söylediği “Bir milyon euro borcum olsun ama böyle bir arkadaşım olsun” sözleri  hayranları tarafından kısa sürede benimsenerek sosyal medyada konuşulan konular arasına girdi. Yaptığı espriler ve kendine has uslubuyla izleyenlerin beğenisini kazanan Ölmez, oynadığı rolle ilgili, “Mert’le benzeştiğimiz yerler var. Mesela ikimiz de teknolojiye çok meraklıyız. Ama ben onun kadar çekingen değilimdir. Gerçek hayatta Mert’in arkadaşım olmasını çok isterdim” dedi.