BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 34,99
ALTIN 2.420,19
HABER /  SPOR

Rizede maça büyük ilgi

Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçına Rizeli taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'deki Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçına Rizeli taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Taraftarlar, saat 16.00'dan itibaren içeriye alınmaya başladılar ve maç saatinde tribünlerin tamamı doldu. Maçta, Atatürk Stadı içinde ve dışında toplam 500 polis görev yaptı. Yaklaşık 1000 kadar Fenerbahçe taraftarı, kendileri için ayrılan bölümü maç başlamadan 1.5 saat önce doldurdu ve takımlarını desteklemeye başladı.

Atatürk Stadı'na ilk olarak evsahibi ekip Çaykur Rizespor geldi. Yeşil-mavililerin ardından da konuk takım Fenerbahçe stada giriş yaptı. Her iki takım da maçtan 45 dakika önce sahaya çıkarak bir süre ısındı. Fenerbahçeli taraftarlar, sahada ısınma hareketleri yapan sarı-lacivertli futbolcuları tribünlere çağırarak tezahüratta bulundu.

Fenerbahçe'de, sakat olan Semih, Rize'ye getirilmezken, Şilili oyuncu Maldonado, yabancı kontenjanı nedeniyle yedek soyundu. Yasin de eski takımına karşı 18 kişilik kadroda yer aldı.

Çaykur Rizespor'da, son idmanda sakatlanan Emrah Eren kadroda yer almazken, kaleci Özden bu maçta Gonzales'ten kaleyi devraldı.

Evsahibi takım, Fenerbahçe'ye Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki zorlu Sevilla maçı öncesi ''Şampiyonlar Ligi'nde Başarılar Dileriz'' yazılı pankartla sahaya çıkarak destek verdi.