BIST 9.771
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.455,98
HABER /  GÜNCEL

Rize Emniyet Müdürü vuruldu Altuğ Verdi kimdir

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, emniyet binasında bir polis memuru tarafından vurularak ağır yaralandı. Ağustos 2017'de Rize'ye Atanan Altuğ Verdi kimdir? Kaç çocuğu var?..

Abone ol

RİZE Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, emniyetteki makanıda bir polis memuru tarafından vuruldu. Saldırıda Personel Şube Müdürü ve 2 polisin daha yaralandığı öğrenildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, doktorların emniyet müdürünü kurtarmak için çalıştığını belirtti. 

ALTUĞ VERDİ KİMDİR?... Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, 1972 yılında İstanbul’da doğdu. 1989 yılında Polis Kolejinden, 1993 yılında Polis Akademisinden mezun olmasının ardından sırasıyla İstihbarat Daire Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Kudüs Başkonsolosluğu, Şırnak Emniyet Müdürlüğü, Adana Emniyet Müdürlüğü, Birleşmiş Milletler Kosova Barış Gücü, Birleşmiş Milletler Haiti Barış Gücü, Mersin Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Başbakanlık Koruma Dairesi Başkanlığında değişik rütbelerde görev yaptı.

28 Aralık 2016 tarihinde 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi eden Altuğ Verdi, 19 Ağustos 2017 tarihli Resmi Gazete ’de yayınlanan Kararname ile Rize Emniyet Müdürü olarak atandı.

Evli ve bir kız babası olan Altuğ Verdi, iyi derecede İngilizce bilmektedir.