BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Rihanna sevgilisini delirtecek!

Rihanna, bir gece kulübünde hayranıyla çok samimi fotoğraflar çektirip Twitter adresinden paylaştı.

Abone ol

İnişli çıkışlı ilişkileri ile basının her gün gündeminde olan Barbadoslu şarkıcı Rihanna ve sevgilisi Chris Brown’un ayrıldığı iddia ediliyordu.

Farklı mekanlarda ayrı insanlarla görüntülenen çiftin yollarını ayırdığı yönündeki iddialar, kısa bir süre önce yayınlanan fotoğraflarla da desteklenmişti. Şarkıcı Chris Brown, bir gece kulübünde sarışın bir kadınla samimi bir şekilde görüntülenirken, Rihanna da LA Lakers maçına farklı bir erkekle gitmişti.

Bu görüntülerin ardından basın, ayrılık dedikodularının doğruluğuna kesin gözüyle bakarken, Rihanna sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafla iddialara yanıt vermişti.

Yaşananların ardından geçtiğimiz gün Chris Brown'ın babası, Rihanna'yı oğluna uygun görmediğini açıklamasından birkaç gün sonra Barbadoslu ünlü şarkıcı, kızdıracak bir hareketle ortaya çıktı.

HAYRANIYLA ÇOK SAMİMİ POZLAR

İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre; Rihanna, New York'ta bulunan bir gece kulübünde hayranıyla çok samimi fotoğraflar çektirip sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından paylaştı.

SEVGİLİSİ RİHANNA'YI TAKİPTEN ÇIKARDI

Olayın ardından Chris Brown Rihanna'yı takip listesinden çıkardı.

Yabancı magazin siteleri geçtiğimiz gün Chris'in babasının yaptığı açıklamalar ve Rihanna'nın paylaştığı fotoğraflar yüzünden çiftin yeniden aralarının açıldığını iddia ediyor.

ekran-resmi-2013-04-30,-13.36.26.png