BIST 10.606
DOLAR 32,22
EURO 34,96
ALTIN 2.427,57
HABER /  SPOR

Rıdvan Lincolne kafayı taktı

Galatasaray taraftarının istifaya çağırdığı Bülent Korkmaz'a yapılanlar, Rıdvan Dilmen'i çok üzdü.

Abone ol

Lincoln'un aldığı para ve oynadığı futbola tepki gösteren Rıdvan Dilmen, Brezilyalı oyuncunun her türlü sorumsuzluğa rağmen taraftarın onu sevmesine anlam veremedi.

KORKMAZ ENKAZ DEVRALDI

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Güntekin Onay ile % 100 Futbol Programı'nda Hacettepe-Galatasaray maçını değerlendirdi. Dilmen, "Galatasaray taraftarı büyük kaptanı Bülent Korkmaz'a ayıp etmiştir. Bülent Korkmaz enkaz almıştır. Kaliteli kadro ama içi boş kadro almıştır." dedi.

NTV Spor'un yorumcusu Rıdvan Dilmen, Hacettepe deplasmanında 2-0 mağlup olan Galatasaray'da taraftarının Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'ı istifaya davet etmesini ayıp olarak nitelendirdi.

Bülent Korkmaz'ın Galatasaray tarihinin en önemli oyuncularından bir tanesi olduğunun altını çizen ünlü yorumcu, "Tabiki iyi futbolcu olmak iyi antrenör olmanı gerektirmez. Bilimsel çalışman gerekir vs. vs. vs. Hadi diyelim ki çok büyük futbolcu olman, çok büyük başarılar elde etmen seni başarılı teknik adam yapmayabilir. Eskiden şu vardı; en büyük taraftar, futbolcular sahtekar. Atasözüydü bu.

SEZON BAŞINDA MI GELDİ?

Taraftar büyük Galatasaray'da, başkan büyük Galatasaray'da, işin ilginç tarafı oyuncular da çok büyük Feldkamp kötü, Cevat kötü, Skibbe rezalet, Bülent Kormaz istifa dediler. Galatasaray taraftarı Bülent Kormaz'a istifa diye bağırdı. Böyle bir şey olabilir mi? Galatasaray'a sezon başı mı geldi? Başarılı mı, değil eyvallah. 6 maçta 3 gol attı diyoruz, Avrupa kupalarında belki başarılı olamadı, teknik olarak bizde eleştiriyoruz, Bülent hocanın şunu yapması lazım, bunu yapması lazım kendi bilgilerimize göre söylüyoruz. En son Galatasaray taraftarının Bülent Korkmaz'ı istifaya çağırması lazım. İspanya'yı biz iki maçta yenememişiz, birer farkla mağlup olup kazanacak kadar oynadık. Hangi takımla hangi oyuncuyla yeneceksin ki." dedi.

LİNCOLN EFENDİ

Lincoln'e ağır eleştirilerde bulunan Rıdvan Dilmen, "Lincoln efendi gelecek iki sene burada euroları alacak. Brezilya'ya gidiyor, takımı Bülent Korkmaz çalıştırıyor, arkadaş 15 gün sonra geliyor ama Lincoln'ün saçını gördüğü zaman Galatasaray taraftarı Lincoln buraya diye bağırıyor. Galatasaray seyircisi Fenerbahçe seyircisinin çok gerisindeydi, milyonlarca fark vardı yakaladılar.

SİZİN YUHALADIĞINIZ ADAM

Yakalamak üzereler veya geçtiler bazılarına göre. 14-15 yaşındaki çocuklar Galatasaraylı oldular, niye oldu biliyor musun o kupayı o çocuk kaldırdı. O sizin yuhaladınıız adam kaldırdı. Ona öyle yapma hakkınız yok, o zaman ben niye teknik konuşacağım ki. Bülent Kormaz, yetenekli olur olmaz, gel demişler göreve gelmiş. Yönetim anlaşılan ki onu kalkan getirmiş, getirmediysen devam et ama Türk futbolu açısından ben çok üzüntü duydum." dedi.

HAVLU ATARSAN

"Dk. 70 Galatasaray, küme düşmüş Hacettepe'ye mağlup, top kaleci Santics'e geliyor yayın oradan topa vuruyor 4 Galatasaraylı ofsayt." diyen Dilmen, "Hoca mı diyor beyler geri gelmeyin. Ben sporcudan yanayım her zaman. Büyük takımlarda bende oynadım. Ligin sonuna 10 hafta kala havlu atarsan o oyuncuyu teknik direktörün fizik ve psikolojik olarak hazırlaması mümkün değil. Bursaspor bir hedef koydu belirledi kendine, ben yakalayabilirim Galatasaray ve Fenerbahçe'yi dedi. Gaziantep'e bak hiçbir iddiası yok." diye konuştu.