BIST 10.471
DOLAR 32,62
EURO 34,93
ALTIN 2.425,93
HABER /  SPOR

Rıdvan Fenerlilerle dalga geçti

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen NTVSpor'da, Fenerbahçe'nin alemci futbolcularıyla dalga geçti.

Abone ol

Fuat Akdağ'ın sunduğu ''Not Defteri'' adlı programın bu haftaki konuğu ünlü şovmen Beyaz'dı. Haftanın spor olaylarının değerlendirildiği programda Fuat Akdağ, Fenerbahçe Kulübü'nün geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir bildiriyi sunarken Rıdvan Dilmen, sarı-lacivertli takımın alemci futbolcularını ''ti'ye aldı.

ÖNDER TURACI BİLDİRİSİ

Fuat Akdağ, ''Haftanın Sözleri'' adlı bölümde Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yayınlanan bir bildiriyi sundu. Bildiride şöyle diyordu ''Futbolcumuz Önder Turacı, sakatlığı sebebiyle Eskişehirspor maçı kadrosuna alınmamıştır. Tedavi olması ve dinlenmesi gereken Önder Turacı, gece geç saatlere kadar bir gece kulübünde eğlenmiş ve daha sonra evine gitmiştir''.

RIDVAN ALEMCİLERİ ''Tİ''YE ALDI

Bu bildirinin üzerine yorum yapan Rıdvan Dilmen şöyle dedi ''Şöyle giriyor yani bizim oyuncumuz prosüdüre uymuştur, gece kulübünde tedavisini olmuştur ve evine gitmiştir''. Bu yorumun ardından stüdyoda kahkaha tufanı yaşandı. Araya giren Beyaz ise, "Bizim bildiğimiz bir kulüptür. Zaten giderlerse biz de oraya gitsin isteriz. Ama iyi yine de bir gece kulübüne gidilmiş ve saklanılmamış." dedi.