BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Rıdvan Dilmen şike olayında patladı

Rıdvan Dilmen Metris Cezaevi'nde yatan tutuklu Aziz Yıldırım'ı eleştirenlere tepki gösterdi.

Abone ol

Şike soruşturmasının başladığı 3 Temmuz'dan bu yana ortalarda görünmeyen, hatta bu konuda hiç yorum yapmaması eleştirilen usta yorumcu Rıdvan Dilmen, dün gece milli maç sonrası ilk kez konu hakkında konuştu.

Rıdvan Dilmen, "Düşmez kalkmaz bir Allah" deyip, Aziz Yıldırım'ı eleştirenlere "Daha düne kadar Aziz Yıldırım'ı görünce hazırola geçiyorlardı" sözleriyle yüklendi.

NTV Spor'da Yüzde 100 Futbol programında Güntekin Onay'ın Türkiye-Estonya milli maçı ile ilgili sorularını cevaplayan Dilmen konu şike soruşturmasına gelince kendini tutamadı.

İşte canlı yayında söyledikleri:

DÜŞMEZ KALKMAZ BİR ALLAH

"Daha düne kadar Aziz Yıldırım'ı 200 metre öteden görünce esas duruşa geçenler şimdi adam cezaevinde diye yapmadığını bırakmıyor.. Düşmez kalkmaz bir Allah. "

TOZ OLMADIM...

"Yazıyorlar işte... Neymiş ben başbakanla konuşmuşum, toz olmuşum. (Futbol konuştuk başbakanla ya futbol) Garip!.. Ben neyin yorumunu yapacağım ya... Ben ne anlarım hukuktan. Haa şu var, ben bir futbol adamı olarak üzülürüm.  Bir hasta Fenerbahçeli olarak da içim yanıyor. O ayrı konu. Fenerbahçe küme düşerse 2 tane fazla kombine alır, 1 tane daha fazladan forma giyerim. "

MUTLU MU OLUYORSUNUZ!

"Mesele, Zor durumda olan insanlara karşı acayip bir kampanya... Koltuk takımı olmuş da öbürü çaycıymış da... Bunlar insanlığa sığmaz ya... Bunlar ayıp şeyler ya... Hatası varsa hatasını çekecek. Bunlara biz karar vermiyoruz ki. İnsanız biz önce...

YARIN SENİN BAŞINA GELİR

Orda Tayfur diye futbolcu arkadaşım var üzülürüm, içim yanıyor. Allah hepsine şifa, sağlık versin. Bilmediğin bir konuda konuşmak hiç iyi değildir. Önce insan... Düşmez kalkmaz bir Allah'tır. Mutlu mu oluyor insanlar, ben anlamış değilim. Yarın bir gün benim başıma, senin başına gelir... Bayram ediyorlar, insanlar neden bu kadar mutlu oldular birden bire...