BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,67
ALTIN 2.406,00
HABER /  SPOR

Rıdvan Dilmen Fenere bayıldı

Skora bakanlar yanılır.. Fenerbahçe'nin fubolu Dilmen'i kendinden geçirtti.

Abone ol

Fenerbahçe'nin galibiyetini süper futbol olarak değerlendirdi. Usta yorumcu rakibine pozisyon Fenerbahçe'nin oyununu çok beğendi. özellikle takımın savunma yönünü çok beğendi. İşte Dilmen'in maç yorumu:

İki golün dışında kaçan 5-6 pozisyon, verilmeyen üç penaltı vardı. Fenerbahçe takımı dün gece adeta deşarj oldu

İlk yarı 1-0. Uzatmalarda bir gol daha, 2-0... Maçı izlemeyen kişiler zanneder ki Fenerbahçe zorlandı. Aksine ligde en iyi maçını oynayarak, adeta Ankaragücü'nü sürklase ettiler.
İki golün dışında kaçan 5-6 pozisyon, verilmeyen üç penaltı vardı. Korner ve serbest vuruşlardan ceza sahasına gelen yüksek topların dışında rakibe pozisyon şansı tanımadılar. Çok da önemlisi müthiş bir pres yaptılar.
Fenerbahçe takımı dün gece adeta deşarj oldu. Aslında Bursa'da da iştahlıydı ama bu kez iştahını üretkenliğe dönüştürdü. Bu maç berabere bitse de Fenerbahçe seyircisi takımını alkışlayacaktı. Nasıl Gaziantep'i ve Sivas'ı yenerken kazandıkları halde seyirci mutsuzsa, bu maçta puan da kaybedilse tanıdığım Fenerbahçe taraftarı oyuncuları kutlardı. Hani hakeme rağmen derler ya. Hakikaten de erken kopacak maçta bariz penaltılar verilmeyince skor ancak son dakikada garantiye alındı.

Carlos müthişti

Pres dedim... Oyunun büyük bölümünde topun olduğu her alanda pres yaptı Fenerbahçe. Takım halinde arkada beklemediler. Rakip hazırlık paslarına başladığı anda herkes topa doğru hamle yaptı. Roberto Carlos giren çıkan tüm oyuncuların en iyisiydi. Hatta öylesine centilmendi ki, müthiş atağının sonunda verdiği kötü pastan sonra hem Vederson ve Kezman, hem de taraftardan özür diledi. Takım halinde görevine yapmayan oyuncu yoktu. Özellikle top rakipteyken. Hücuma çıkarken de estetik, çok güzel işler yaptılar.

Ankaragücü mü? Yapacağı hiçbir şey yoktu. Fenerbahçe dünkü oyunu, dünkü presi lige yaysın farkı yine kapatma şansı doğar. Fenerbahçe oyuncularıyla hocanın bu maçın kasetini bir kez daha izlemesi, ah biz daha önceki altı haftada niye böyle olmadık diye düşünmeleri, kendilerine ders çıkarmaları gerekir.
Bu arada fazla arzudan ve hırstan sırtı dönük rakibe sürekli faul yapmaları tek sıkıntıydı.