BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  SPOR

Ricardinhoya uçan tekme galeri

Sadece Aurelio dövmemiş. Bir taraftar da uçan tekme sallamış. Dayağın nedeni ise okkalı bir küfür..

Abone ol

Maç sırasında Aurelio'ya "O.... çocuğu" dediği öğrenilen Ricardinho, Saracoğlu'nun otoparkında önce kimliği belirsiz bir kişiden sonra da F.Bahçeli futbolcudan dayak yedi..

KÜFÜR ÇILGINA ÇEVİRDİ
Bir pozisyon sonrası Ricardinho'nun Aurelio'ya "O..... çocuğu" dediği öğrenildi. Bu ağır küfür F.Bahçeli futbolcuyu deliye çevirdi. Karşılaşma bittikten sonra soluğu otoparkta alan Aurelio, vatandaşını beklerken, Ricardinho'ya saldırı bir holigandan geldi. Kim olduğu bilinmeyen bir kişi Beşiktaşlı futbolcunun üstüne hışımla gelerek uçan bir tekme attı.

O ANI ATV GÖRÜNTÜLEDİ
İşte o anda ortalık birbirine girdi. Neye uğradığını şaşıran Ricardinho'nun yardımına korumalar ve menajer Ali Gültiken yetişti. Fakat Brezilyalı futbolcuya ikinci darbeyi ise Aurelio vurdu. Sarı lacivertli futbolcu, olayların yatıştığı bir anda, Ricardinho'nun arkasından gelerek yumruklarını savurmaya başladı. Ali Gültiken, Celal Kolot, F.Bahçeli Önder ve polisler olayı yatıştırmaya çalışırken, çok korkan Brezilyalı futbolcu aldığı darbelerle yere düştü. Türk futbol tarihine kara bir leke olarak geçecek bu olayı atv kameramanı İlker Birgöçmen görüntüledi.