BIST 9.107
DOLAR 32,38
EURO 34,99
ALTIN 2.325,69
HABER /  GÜNCEL

Reyhanlı zanlıları her yerde aranıyor!

Hatay Valiliği, Reyhanlı'daki bombalı saldırılara ilişkin 4 kişinin arandığını bildirdi

Abone ol

Valilik internet sitesinden yapılan açıklamada, 51 kişinin hayatını kaybettiği olayın asli ve tali faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmaların güvenlik ve istihbarat birimleri tarafından son derece titiz ve kararlı bir şekilde sürdürüldüğü vurgulandı.

Açıklamada, soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve 20 Mayıs'ta Adana Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şahıslardan S.E, M.G, Y.B, F.N. ve N.K'nın tutuklandığı, M.G'nin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı hatırlatılarak, şunlar kaydedildi:

"Olayla ilgili olarak şu ana kadar toplam 18 kişi gözaltına alınmış bunun 12'si tutuklanarak cezaevine konulmuştur. 6 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır. Halen aranmakta olanların sayısı 4 kişidir. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 18 kişinin tamamı ilimiz nüfusuna kayıtlı ülkemiz vatandaşıdır. Halkımızın güçlü kardeşlik ve dayanışma duyguları, bu acıları el birliğiyle atlatacak ve ilimizin huzurunu bozmak isteyenlere fırsat vermeyecektir. Bu vesileyle Hatay Valiliği olarak, bugüne kadar özelde Reyhanlı ilçemizde genelde tüm ilimizde yaşayan değerli vatandaşlarımızın gösterdikleri metanet, sağduyu ve feraset için teşekkür ederiz."