BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,86
ALTIN 2.432,05
HABER /  GÜNCEL

Reina saldırısı ölenlerin isimleri yaralıların kimlikleri

İSTANBUL'daki Reina saldırısında ölenlerin isimleri henüz açıklanmazken şehit olan polisin kimliği belirlendi. Reina saldırısında ölen sivillerin isimleri ise adli tıp incelemesi sonrası duyurulacak.

Abone ol

ORTAKÖY'deki Reina saldırısında ölenlerin isimleri adli tıp kurumuna kaldırılan cesetlerde yapılacak inceleme sonrasında kamuouna açıklanacak. Son yapılan açıklamada 1'i polis 39 kişinin yaşamını yitirdiği bildirilmişti.

Reina saldırısında şehit düşen polisin kimliği belirlendi. Silahlı terör saldırısında şehit olan polis memurunun isminin Burak Yıldız olduğu Burak Yıldız'ın cenazesi Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden çıkarıldı. Şehidin cenazesi meslek arkadaşları tarafından cenaze arabasına konuldu.

Şehidin mesai arkadaşları cenaze aracının arkasından dualar ederken yakınları ise gözyaşlarına boğuldu. Şehidin cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Reina saldırısında ölenlerin isimlerini belirleme çalışmaları ise sürüyor. Kimliklerin tespitinin ardından önce ailelere haber verilecek ardından isimler kamuoyu ile paylaşılacak.

Öte yandan saldırganların gece kulübüne gelmek için bindiği iddia edilen taksi, polis ekipleri tarafından inceleme altına alındı. Polis ekipleri tarafından çekiciye alınan şüpheli taksi emniyete götürüldü.

REİNA İÇİNE SALDIRGAN ÖLDÜREREK GİRERKEN GÖRÜNTÜLENDİ
Reina'yı basan saldırganın yeni görüntüleri de ortaya çıktı. Saldırgan rastgele ateş açarak Reina'dan içeri girerken görüntülendi. Saldırganın noel baba kıyafeti giymediği dikkat çekiyor.