BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

MEB Müsteşarı'ndan FETÖ'cü bakan bombası

MEB Müsteşarı Yusuf Kenan Tekin, kendisini tehdit eden FETÖ'cü bakanla ilgili şoke eden açıklamalarda bulundu.

Abone ol

MİLLİ Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Kenan Tekin’in Trabzon’da önceki gün katıldığı bir paneldeki açıklamaları Ankara’da büyük yankı uyandırdı.

Tekin, panelde özetle şöyle dedi:

“2013 yılı ocak ayından itibaren şahsım, çalışma arkadaşlarım, ailem, çocuklarım üzerinden inanılmaz bir karalama kampanyası ile karşı karşıya kaldım ve çok açık bir biçimde çok üst düzey bir kişi, bir bakan tarafından, 2013 yılında ‘Fetullah Hoca’nın selamı var. Tayyip Bey seni Milli Eğitim Bakanlığı’na müsteşar olarak alacak, seni uyarıyoruz. Gidersen, kabul edersen seni rezil edeceğiz, insan içine çıkamaz hale getireceğiz.’ Bunu arkadaşlar bakın, bir Bakan söyledi.”

'İKİ HOCAMLA İLGİSİ YOK'

MEB Müsteşarı Tekin, Twitter’daki açıklamasında ise dönemin Milli Eğitim Bakanlarından Nabi Avcı ve Ömer Dinçer’in isimlerinin speküle edildiğini belirterek, özetle şöyle dedi:

“Zorunlu bir açıklama: Trabzon’da bir konferansta yaptığım analiz esnasında kurduğum bir cümle üzerinden bir gazetede çok sevdiğim iki bakanım Nabi Hocam ve Ö. Dinçer hocanın isimleri speküle edilmiş. Konunun her iki değerli hocamla ilgisi yok. Zaten konuşulması gereken de isimler değil, FETÖ. Bahse konu konuşmayı yaptığımız eski bakan, uzun süredir AK Parti ile ilişiği olan biri değil, milletvekili de değil. Hatta aktif siyasette de değil.”