BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan kimdir saldırı sonrası ilk açıklama

Reina saldırısı sonrası herkes Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan kimdir sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte saldırıya uğrayan Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan'ın hayatı...

Abone ol

İSTANBUL'un en ünlü mekanlarından Reina, 2017 kutlamaları sürerken Noel Baba kostümü giyen 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı sonrası akıllarda Reina'nın sahibi kim? Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan kimdir, nerelidir, ailesi kim? sorularının yanıtları merak konusu oldu. Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan, Tuncelili bir kömür tüccarı. 

1958 Tunceli doğumlu olan Mehmet Koçarslan, 25 yıl boyunca İstanbul'da kömürcülük yaptı. Aile şirketindeki bu madencilik işinin dışında, ithalatla uğraştı. Bir dönemin efsane gece kulübü Laila'nın yanın açtığı Reina ile sesini duyuran Mehmet Koçarslan, mekanın uzun yıllardır işletmeciliğini yapıyor. 3 çocuk babası Mehmet Koçarsan, Reina'nın yanı sıra Galatarasay Adası olarak da bilinen Su Ada'nın işletmecisi.

REİNA SALDIRISI SONRASI AÇIKLAMA YAPTI

Mehmet Koçarslan Reina saldırısın ilişkin de şu açıklamayı yaptı.

“İçeri giren şerefsizler Kalaşnikoflarla taramışlar. Amerikan istihbaratı bunun bilgisini vermişti. 1 hafta 10 gün süreyle buralarda deniz dahil güvenlik önlemleri alındı. Sonra ne oldu? Göz göre göre bu saldırı meydana geldi.”