BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Recep İvedikin fanatiği kadınlarmış

Şahan Gökbakar, Recep İvedik'i izleyen gençlerin onu örnek alması düşüncesine sert çıktı. Ayrıca asıl fanatik grubunun kadınlar olduğunu açıkladı.

Abone ol

Reha Muhtar'ın CNNTURK'teki programında Recep İvedik filmi tartışılmış ve konuşmalar sırasında Prof. Dr. Bengi Semerci, 13-18 yaş çocukların Recep İvedik'i örnek alabileceklerini söylemişti.

"Öyle konuşmalar oldu ki sanki 4,5 milyonun 3 milyonu gençmiş, çocukmuş. Onlar büyüyecekmiş ve 2017 yılında 3 milyon Recep İvedik geliyormuş" diyen Şahan Gökbakar, bu tür düşünceleri 'hastalıklı' olarak değerlendirerek şöyle konuştu:

"Bunlar hastalıklı düşünceler, hakikaten rahatsız düşünceler. Hiç bir çocuk veya genç, güldüğü ve aslında yaptığı saçmalıklara, bulunduğu saçma hallerine güldüğü bir adamı örnek almaz."

YABANCISI DEĞİLİM BU TARTIŞMALARIN

Recep İvedik'in geçen yılın Şubat ayından beri türlü tartışmalara neden olduğunu ifade eden Şahan Gökbakar, "Büyük başın ağrısı da büyük olur derler. Bekliyordum, zaten yabancısı olduğum bir şey değildi Recep İvedik'in tartışılması... İnsanlar kendi içinde çok değişti. Sevmeyenler sevmeye başladı. Sevenler daha da fanatik olmaya başladı" diye konuştu.

KADIN FANATİKLER DAHA ÇOK

Kanal D'deki 'Cinemania' programında konuşan Gökbakar, 4-5 sinemaya gidip filmi izlediğini söyleyerek gözlemlerini şöyle anlattı: "İzleyici kitlesindeki yarattığı etki kadın ağırlıklı olmaya başladı. Kadınlar çok fazla gülüyor Recep İvedik'e. Hakikaten 'insanları rahatsız ettiği iddia edilen' espriler de bile kadınlar daha çok tepki verdi" dedi.

ELEŞTİRİLERE YANIT VERMEMEM RAHATSIZ ETTİ

İlk filmle ilgili yapılan eleştirilere yanıt vermek yerine 'Beni filmi izleyen 4,5 milyon kişinin düşüncesi ilgilendirir' dediği için bazı çevrelerin rahatsız olduğunu söyleyen Gökbakar, "Bu bile birilerini rahatsız etti. Yaptığım filmin dünyadaki, Amerika'daki örneklerinden küfür-argo anlamında fazlası yok eksiği var. O yüzden çok edepsiz bir iş yaptığımı, ahlaksız, şerefsiz bir insan olduğumu düşünmüyorum" şeklinde konuştu.