BIST 10.759
DOLAR 32,20
EURO 35,02
ALTIN 2.504,77
HABER /  SPOR

Realli Rauldan ilginç itiraf

İspanya Milli Takımı ve Real Madrid'in kaptanı Raul, müthiş itiraflarda bulundu

Abone ol

İspanya Milli Takımı ve Real Madrid'in kaptanı Raul yaptığı basın açıklamasında artık eski günlerdeki gücünde olmadığını belirtti.

Real Madrid'in alt yapısından yetişen ve gerek Real Madrid gerekse İspanya Milli Takımı'nda gösterdiği başarılı performansla yıllardır korkulan bir golcü olan 29 yaşındaki Raul eski gücünde olmadığını itiraf etti. Hem Real Madrid'de hem de milli takımda son yıllarda başarılı bir grafik çizemediği için eleştiri oklarının hedefi olan golcü yıldız Raul yaptığı bir basın açıklamasında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, "10 yıl önce daha iyiydim. Artık eski Raul değilim artık" dedi. Raul, buna rağmen çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini ve yeni sezona çok iyi hazırlandığını da sözlerine ekleyen Raul, "Sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdim. Şimdi çok çalışıyorum ve gollerimle döneceğim" diye konuştu.

Raul, takımı için elinden geleni yaptığını ancak Real Madrid'in büyük bir kulüp olduğunu da vurgulayarak, Madrid forması giyen 22 futbolcunun da birbirinden kaliteli olduğu ve her birinin ilk 11'e girmek için savaştığını belirtti ve yedek kalsa bile bunu sorun etmeyeceğini ifade etti.