BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,76
ALTIN 2.421,97
HABER /  DÜNYA

Real Madrid Antalya’ya geliyor

Dünyanın en ünlü futbol takımı Real Madrid’in eğitim organizasyonlarını yöneten Real Madrid Foundation, Antalya’ya geliyor. <br/>Mardan Spor...

Abone ol

Dünyanın en ünlü futbol takımı Real Madrid’in eğitim organizasyonlarını yöneten Real Madrid Foundation, Antalya’ya geliyor.
Mardan Sports Complex’e ev sahipliği yapan Antalya’daki Mardan Palace Hotel’de, Real Madrid Foundation ile 15 Temmuz - 7 Eylül 2013 tarihleri arasında yaz kampı açılacağı belirtildi. Tecrübeli İspanyol altyapı antrenörlerinin geleceğin futbolcularına çağdaş futbol tekniklerinin yanı sıra, saygı, tolerans, alçak gönüllülük, emek, liderlik, özdenetim, arkadaşlık, dayanışma ve takım çalışması gibi değerleri kazandıracağı bildirildi.
Mardan Palace Hotel Genel Müdürü Çetin Pehlivan, İspanyol devinin uyguladığı benzersiz antrenman tekniklerinin ve bu dev markayı oluşturan değerlerin, Türkiye’de futbol tutkusu olan gençlerle de paylaşılacağını söyledi. Pehlivan, “Yaz Kampı’nda, aynı zamanda; yüzme, bowling, sinema, atölye çalışmaları, masa tenisi, bilardo, basketbol, tenis, şehir ve mekan gezileri ile sürpriz organizasyonlar da yer alacak. 7 - 17 yaş grubundaki kız ve erkek öğrencilere açık olan kamp, yatılı veya gündüzlü olarak Temmuz ve Eylül ayları arasında, 12 dönem hizmet verecek” dedi.
Bu organizasyon Türk futboluna uzun vadede oyuncu yetiştirmek üzere planlanan klinik eğitimleri ve futbol akademisi projelerinin de başlangıcı olacağını kaydeden Pehlivan, “Dünyanın futboldaki en büyük markasının, Türkiye’de gerçekleştireceği Yaz Kampı için, futbola meraklı tüm gençleri bekliyoruz. Bu büyük organizasyona ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz” diye konuştu.
(İHA)