BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
SPOR

Rangers'lı Roofe'den insanlık dışı faul! Ondrej Kolar kanlar içinde yerde kaldı

UEFA Avrupa Ligi'nde dün oynanan Rangers-Slavia Prag son 16 turu rövanş maçına, ev sahibi ekipten Kemar Roofe'nin rakip kaleciye yaptığı faul damga vurdu.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Rangers, Slavia Prag'ı konuk etti. Çekya'da ilk maç 1-1 sonuçlanmış ve Rangers avantajı cebine koymuştu. Ancak rövanşta konuk ekip Rangers'a soğuk duş aldırdı.

14. dakikada Peter Olayinka'nın golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Slavia Prag, 74. dakikada Nicolae Stanciu ile skoru 2-0'a getirdi ve mücadele bu sonuçla tamamlandı. Rangers turnuvaya veda ederken Slavia Prag ise adını çeyrek finale yazdırdı. Rangers'ta 61. dakikada Kemar Roofe ve 73. dakikada Leon Balogun kırmızı kart gördü.

Roofe kızardı, Ondrej Kolar sedyeyle çıktı
İskoç ekibi Rangers, Slavia Prag karşısında iki oyuncusunu kaybetti. Kemar Roofe 61. dakikada kaleciye yaptığı sert faulün ardından direkt kırmızı kart görürken kaleci Ondrej Kolar sahayı sedyeyle terk etti.

Rangers maçı 9 kişi tamamladı
73. dakikada ise Leon Balogun ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve Rangers maçı 9 kişi tamamladı.

Sitene Ekle