BIST 10.056
DOLAR 32,26
EURO 34,83
ALTIN 2.424,36
HABER /  GÜNCEL

Ramazan ayı bereketiyle geldi

Ramazan arifesinde işyerleri ve pazarlarda yoğun bir hareketlilik vardı. Okulların açılış tarihi ile Ramazan'ın aynı döneme gelmesi de esnafın yüzünü güldüdü.

Abone ol

Esnaf, yaşanan hareketlilikten memnun olurken vatandaşlar ise bir taraftan Ramazan alışverişi bir taraftan ise okula başlayacak çocuklarının kıyafetlerini alma telaşı yaşıyor.

Ramazan ile okulların açılışının aynı döneme denk gelmesiyle birlikte işlerinin arttığını ifade eden esnaf Ali Battal, satışlardan memnun olduğunu söyledi. Manav Ali Battal, "İşlerimiz şu anda gayet iyi gidiyor elhamdulillah. Vatandaşlar Ramazan alışverişi yapıyor. Diğer esnaf arkadaşlarımızın işlerinde de yoğunluk var. Ramazan, bereketiyle geldi" dedi.

Ramazan alışverişine çıkan Recep Altındağ ise bir taraftan iftarlık ve sahurluk yiyecek aldıklarını, diğer yandan da haftaya okula başlayacak çocuklarına kıyafet baktığını söyledi.

Ramazan heyecanını doyasıya yaşadıklarını dile getiren Recep Altındağ, "Bu ayın heyecanı tüm ailede hissediliyor. Çocuklar, Ramazan Bayramını şimdiden bekliyor. On iki ayın sultanı nihayet geldi. Hayatımızda farklı bir güzellik ve heyecan var. Aynı zamanda esnaflarımızın da işlerinde hareketlilik olduğunu görüyoruz" diye konuştu.