BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,07
ALTIN 2.464,86
HABER /  SPOR

Josico Fenere rest çekti

Josico, imza gecikince Fenerbahçe yönetimine rest çekti.

Abone ol

Fenerbahçe'nin transferin son günlerinde renklerine kattığı İspanyol futbolcu Josico’nun, sarı-lacivertli takıma imza atmasından önce ilginç gelişmeler yaşandığı ortaya çıktı. Türkiye’ye geldikten sonra sağlık kontrolünden geçirilen Josico’nun, geçtiğimiz seneden kalan sakatlığı konusunda bazı soru işaretleri akıllara takıldı. Kulüp doktoru Piyer Arzuman, tetkiklerde bazı şüpheler yaşayınca raporları alarak, F.Bahçe Sağlık Kurulu Başkanı Ömer Taşer’e danışmaya gitti. Taşer raporları incelerken, Josico’nun sözleşme imzalaması da gecikti

‘KURUL İNCELİYOR’

RAPORLARIN incelenmesi sürerken sıkılan Josico’ nun, sarı-lacivertli yöneticilere “Geçen sezon yaşadığım sakatlık şu an için tamamen geçti. Bence sağlık konusunda hiçbir sorunum yok. Ama sizin için bir sorun teşkil ediyorsa bilemiyorum. Böyle bir tedirginlik yaşıyorsanız, imza atmadan hemen ülkeme geri dönebilirim” dedi.

BUNUN üzerine sözleşme imzalamak için bekleyen sarı-lacivertli yöneticiler “Şu anda raporların kulübümüzün sağlık kurulu tarafından inceleniyor. Onların vereceği rapora göre hareket edeceğiz. Umarız herhangi bir sorun yaşanmaz. Zaten bu saatten sonra bu transferde bir geri dönüş olacağını zannetmiyoruz” yanıtını verdiler. Daha sonra Josico’nun raporları kuruldan ‘olumlu’ olarak gelince, 2 senelik sözleşme imzalandı.